facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sykehuset Østfold-Halden

Adresse: Kjærlighetsstien 30, 1781 Halden
Telefonnummer: 69172509
By: Halden
Rute: Kjærlighetsstien 30
Postnummer: 1781



relaterte søk: halden sykehus laboratorium åpningstider, kalnes sykehus, sykehuset østfold postadresse, sykehuset østfold barneavdelingen, sykehuset østfold ansatte, sykehuset østfold ledige stillinger, haldenklinikken, sykehuset østfold medarbeider
Anmeldelser
Har sønn på 8 år gammel, idag vi skulle ta blodprøve av han, men de damene verste som tar blod prøver han ble stukket 7 ganger på begge armene hans og til slutt begge damene kunne ikke få det til , og det som irriterer en av de damene sier sønnen din er stiv, det er bare tull sønnen min var veldig behjelpelig og rolig og slapper helt av. Men de er ikke god nok stikker nålen i armen hans og svinger på den høyre og venstre opp og ned under huden, at han begynnte å skrikke til slutt av smerten etter 7 ganger. Aldri tar blodprøvetil sønnen min dit. Aldri opplevd sånn blodprøvetaking, alle årene sønnen min tar blodprøve og det går med første eller andre stikk. Men her 7 stikk og til slutt de klart ikke! vi måtte dra hjem.
Fryktelig dårlig oppfølging, etter 5 timers venting og en egenandel på 262 kr får jeg beskjeden "jeg har ikke tid til deg" når jeg lurer på noe som har plagd meg i lengre tid. Synd man ikke kan legge ut en vurdering uten å gi i hvert fall én stjerne. Den fortjener de ikke.
Dårlig oppfølgning av enkelte personalet, legen er veldig kort. Følelse av oppbevaring kunn. Skal det ikke alltid være en personal på stua??? Hadde vært greit å få bedre forklaring på ting og tang. Veldig mange av pasientene mener det er alt for dårlig oppfølging og dårlig kommunikasjon mellom lege,pleiere og oss pasienter.
jeg lå på venterommet og hadde fått anfall men ansatt sa at jeg måtte vente til det ble min tur. utrolig skuffet. en annen gang hadde jeg mistet begge beina mine og ansatt sa at jeg måtte vente siden hun måtte plukke opp noen bøker fra bakken. Anne Brittstad Leifheimen Antofsen Hønesleik OVER OG UT!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Sykehuset Østfold-Halden.

Halden sykehus

åpningstider, plassering. Kjærlighetsstien 30 kart bykart, satellitt visning. Sykehuset Østfold-Halden adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Sykehuset Østfold-Halden. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Sykehuset Østfold-Halden med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Berg Idrettslag Berg Idrettslag 5 km Rent, pent, ryddig, romslig og koselig klubbhus. Inngang for rullestolbrukere.
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler