facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sykehuset Østfold Kalnes

Sykehuset Østfold Kalnes
Adresse: Kalnesveien 300 , Grålum 1714, NO
Telefonnummer: 08600
By: Grålum
Rute: Kalnesveien 300
Postnummer: 1714



relaterte søk: sykehuset østfold kalnes ansatt, kalnes sykehus tlf, kalnes sykehus kontakt, kalnes sykehus ledige stillinger, kalnes sykehus besøkstider, kalnes sykehus røntgen, sykehuset østfold kalnes postadresse, sykehuset østfold moss
Anmeldelser
Ikke snille sykepleiere hvis du smiler en gang kaster de deg ut jeg var veldig dårlig og jeg smilte en gang og de sa at jeg måtte dra for de mente jeg var frisk noen kan være litt snille men ikke mange skal aldr dra her igjen
Sykehuset legger tydelig vekt på høyt kompetansenivå, trivsel og trygghet for pasientene sine. Gode og delikate menyer som serveres med et smil. Man føler seg sett og ivaretatt på alle plan. Grunnen til at jeg gir 4 og ikke 5 stjerner, er dårlige senger/madrasser, puter og dyner.
Skjer så mye ubehagelig bak dørene på dette stedet. Særlig på enkelte avdelinger som bærer preg av dårlige holdninger over hele fjøla.
Kalnes Sykehus hjalp Jesus å stå opp fra de døde, og de reddet mitt liv da en sint bus sjåfør valgte å banke meg opp fordi jeg nektet å betale! Takk norge for gratis sykehus!!!
Veldig hyggelige sykepleiere og leger, de fleste her er serviceinnstilte og hjelper pasienten så godt de kan. De har mye å gjøre, men stopper opp når nervøse og anspente pasienter trenger en håndsrekning .
Ikke har de yrkesstolthet på kirurgisk poliklinikk eller ortoped klinikk de er sure å lite hjelpsomme,mitt møte med de her to avdelingene er skrekk og gru å takk for fritt sykehusvalg.
Flott sykehus med ganske høye standarder og profesjonelle. De reddet livet mitt, og det er den beste anbefalingen.
Føde avd. Er super vi har født her to ganger jordmødre og sykepleier jobber på dag natt. Barnelegen er flink de følger prosedyrer og er ganske nøyaktig, litt synd at de er litt underbemannet visse tider når jeg fikk andre barnet mitt så var de underbemannet det ble litt ventetid men alt i alt de gjør en super innsats. Vi er fornøyd hvis det blir en til barn så vil vi gjøre at det skal være her i Kalnes føde avd.
Kommer til å opprette tilsynssak hos statsforvalteren pga. av behandlingen jg fikk her. Forlater nyopererte syke pasienter alene med komplikasjoner med tileggsykdom og kommer ikke tilbake. Personen virker ubekvem og sukker, himler med øynene og spør om hun må stå der. Sier at du må komme til bake om 15 min og se til med, så tar det to timer. Når jeg selv velger og reise derfra fordi jeg ikke føler meg trygg. Så fikk jeg beskjed om å bestille drosje selv i resepsjonen. Og ved henvendelser på tlf. med spm. om smerter og medisinering. Så får jeg beskjed om at jeg er skrevet ut derfra, så jeg må ringe legevakt! Sånn behandler man ikke nyopererte syke pasienter!
De har glemt å ta ut veneflon og sende med livsviktige medisiner når de sendte han hjem i taxi Jeg vil vel si - stjerne
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Sykehuset Østfold Kalnes.

Grålum sykehus

åpningstider, plassering. Kalnesveien 300 kart bykart, satellitt visning. Sykehuset Østfold Kalnes adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Sykehuset Østfold Kalnes. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Sykehuset Østfold Kalnes med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler