facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sykkelcenteret Sola & Randaberg

Sykkelcenteret Sola & Randaberg

Info

Salg og reparasjon av alle sykkel merker

Historie

Sykkelcenteret Sola & Randaberg

Sykkelcenteret har butikker på Sola og Randaberg, hvor du finner alt du trenger til sykkelsesongen!

Sykkelcenteret Sola ble etablert 1/3-1991 i små lokaler på Sande sletta rett utfor Sola sentrum. I1994 var behovet for større lokaler påtrengende og vi flyttet til Skjoldgården med 150m2 boltreplass i slutten av August. Med økende salg og reperasjoner var behovet for større lokaler ganske klart i 1997 og vi utvidet da med 100m2.

5/2-1998 overtok vi Felgen Sykkel på Randaberg med stort potensiale.
På høsten 2006 åpnet muligheten seg for å flytte i nye på Randaberg til en 3 ganger større butikk, dette var en umiddelbar suksess.
Juli 2009 var muligheten for å ekspandere 60 m2 til på Sola og den var vi glad for, vi trenger alltid mer plass.

1/1- 2010 overtok vi KH sykkeldeler grossist firma med delesalg til flere sykkelbutikker.
Vi hadde stor 20 års feiring i mars 2011 med stor suksess.

Vi langserte ny nettbutikk i April 2012.

Vi er i dag 4 ansatte på våre 2 butikker og vi trives godt med dette.

Velkommen skal du være til å bidra videre på historien!

Vi fører et bredt utvalg av sykler, sykkelhjelm, sykkelklær, sykkelsko og sykkelutstyr fra en rekke kjente merker som Trek, GT, Wheeler, DBS og Micro. I tillegg til eget sykkelverksted på begge stedene, fører vi et stort utvalg av deler og tilbehør til din sykkel.



"Sykkelcenteret har butikker på Sola og Randaberg, hvor du finner alt du trenger til sykkelsesongen!Vi fører et bredt utvalg av sykler, sykkelhjelm, sykkelklær, sykkelsko og sykkelutstyr fra en rekke kjente merker som Trek, CUBE, FROG, DBS og Micro. Vi har også et stort utvalg med el-sykler fra markedets ledende produsenter. I tillegg til eget sykkelverksted på begge stedene, fører vi et stort utvalg av deler og tilbehør til din sykkel."
Adresse: Solakrossen 11 4050 og Randabergveien 372 4070 Randaberg, 4050 Randaberg
Telefonnummer: 45291000
By: Randaberg
Rute: Solakrossen 11 4050 og Randabergveien 372 4070 Randaberg
Postnummer: 4050



relaterte søk: Sykkelcenteret Sola åpningstider, Sykkel Stavanger, SYKKELCENTERET rabatt, Sykkelsenteret Trondheim, Sykkel Kristiansand, Sykkel Forus, El sykkel tilbud Bergen, Sykkel nettbutikk
Nærliggende lignende selskaper
Sport 1 Randaberg Sport 1 Randaberg 146 meter Fantastisk service! Kjøpte et fluestangsett, rotet det til med oppsettet, ringte de å...
Anmeldelser
Kjøpte en fulldemper til 35k og fikk den sendt i posten. Da jeg fikk den, og skulle justere setet, røk wire til dropper seat og ble liggende i en flisete krøll nede i ramma. Her har noen gjort en dårlig jobb før sykkel ble sendt avgårde. Måtte levere inn sykkelen lokalt, som det første jeg gjorde, og få den fikset for 750,-kr. Sykkelcenteret har aldri svart meg på en mail, aldri svart på noen henvendelser. Kundeservice må være totalt ukjent for disse folka. Rart at de ikke forstår at man taper penger på det i lengden. Det er når ting ikke helt går etter planen at man finner ut hva slags kundeservice bedriften har. Denne sykkelfamilien kommer ikke til å bestille noe mer fra dere, det er helt sikkert. Edit: Etter 3 uker røk kjedet da jeg skiftet gir, og jeg måtte bestille nytt. Jeg setter spørsmålstegn ved hvordan denne butikken behandler/oppbevarer syklene sine, og hva slags kontroll de utfører på det de sender med post.
Fikk min gamle sykkel fikset, leverte den inn morningen og ferdig på ettermiddagen. God vurdering av betjening sa at de ville bruke deler som ikke var dyre, men sykkel ville fungere bra. Sånn skal service og kunnskap kombineres . Kommer igjen.
Bought a 12000 krone bike, paint got a scratch and some parts bent because of bad packing from constructeur. I report it after been calling and sending mail multiple time. But the communication, costumer service and follow up has been very bad.
Bestilte en elektrisk sykkelpumpe fra stedet. Forsegling var brutt og enheten helt utladet.. elektriske produkter skal alltid lagres rundt 40% slik at batteriet ikke blir dårlig. Redigering: Jeg har blitt kontaktet av senteret i ettertid og blitt informert om at dersom det er noe problem med den skal de ordne opp. Opplevde dem som profesjonelle over tlf.
Fine kvalitetssykler til en rimelig pris. Fikk tilsendt en ny krank-arm etter en defekt, fraktet til Oslo uten noen kostnader. Flott service fra to hyggelige brødre på Sola som tar seg tid til å svare på alle spørsmål dere har. På telefon, vel å merke. De er ikke så ofte på epost, så bare ring direkte så svarer de kjapt =
MEGET FORNØYD! Jeg trengte en ny Gates Carbon Belt Drive og Sykkelcenteret Sola var den eneste i Norge som solgte den. Bestilte den på en onsdag og fikk den levert fredag samme uke i Oslo. Kjemperask levering!
Veldig behjelpelig med å kjøpe sykkel men ingen hjelp å få etter det. Kjøpte en el-sykkel her til over 30 000kr. Fikk den tilsendt og da var det integrerte baklyset defekt og mange skruer var løse. Fikk beskjed om at sykkelen skulle bare stramme styret men det var det absolutt ikke. Har prøvd flere ganger å kontakte dem i senere tid men ingen svar eller hjelp å få. Anbefelaer ikke kjøp her. Synd fordi de virket veldig hyggelig og behjelpelig før kjøp.
I purchased a Cube Cargo from Sykkelcenter Sola and just after 250km the two small pins integrated in the rear light and holding the rear mudguard snapped of. After some email exchange Sykkelcenter called me, offered and send me a new rear light, even though Cube denied that this was a guarantee issue. Great service from Sykkelcenter Sola!
Very bad after-sales service. They sent wrong part, different than what I ordered, but didn't admit that it is their mistake. Tried to convince me that "it is more expensive, so it should work." I tried to call them several times, but could not meet the one who is in charge of payment. They never answer my emails, or call me even I left my phone number and requested several times.
Godt fornøyd med service av sykkel, raskt levert.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler