facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sylveig's systue

Sylveig's systue

Info

Jeg kan sy etter mønster, konstruere et mønster spesielt tilpasset dine mål. Eller lage et nytt plagg ut i fra et gammelt.

La oss skape noe vakkert sammen!

Historie

Min store lidenskap er å sy og skape klær. Det er per i dag en hobby, men jeg har begynt å sy mer og mer for venner og kjente. Jeg er hovedsaklig selvlært, men i 2009-2010 gikk jeg et år på søm- og design-linja ved Skogn folkehøgskole. I løpet av det året fikk jeg mye mer erfaring, og utviklet mine ferdigheter innen søm. Jeg begynte også å utvikle noen mønster selv. I tillegg har jeg erfaring med strikking. Har også vært innom veving, skinnsøm og spinning av ull.
Jeg har nylig vært på kurs i modellering hos Tine Solheim, hvor vi laget et grunnmønster ut fra våre egne mål. Nå er jeg akkurat ferdig med fagutdanning i Søm & Design ved Folkeuniversitet Øst.
Så nå er jeg klar for å lage grunnmønster spesielt tilpasset hver enkelt.

Adresse: Gartnerhaugveien 10 D, 7040 Trondheim, Norway
Telefonnummer: 97755759
By: Trondheim
Rute: Gartnerhaugveien 10 D
Postnummer: 7040


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Sylveig's systue.

Trondheim søm og omsøm

åpningstider, plassering. Gartnerhaugveien 10 D kart bykart, satellitt visning. Sylveig's systue adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Sylveig's systue. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Sylveig's systue med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Helens Systue Helens Systue 2 km Trengte ny skjorte til Kystdrakten min. Godt fornøyd med både skjorta og service.
Sydesign Sydesign 2 km Sydesign leverer alt av den fineste skreddersøm og rens.
Symann Tran Symann Tran 3 km 100% fornøyd.
Kasi - Hjemmesydde barneklær Kasi - Hjemmesydde barneklær 4 km Send en melding om det er noe du ønsker å bestille :-)
HOME MArianne DEsign HOME MArianne DEsign 7 km Dette er en side hvor jeg legger ut div håndarbeid jeg holder på med , både søm og br...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler