facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Syrstadeng Bil As

Syrstadeng Bil As

Info

Syrstadeng Bil selger Mazda, Yamaha (MC, Snøscooter/ATV) og Husqvarna Skog- og hageprodukter. Vi reparerer det meste:-)

Historie

Bilfirma med utsalg på Storås og Orkanger



"Vi forhandler Mazda, Yamaha og Husqvarna Skog- og hageprodukter"
Adresse: Lykkjveien 57, 7334 Storås
Telefonnummer: 72 49 50 00
on.libgnedatsrys@tsop
By: Storås
Rute: Lykkjveien 57
Postnummer: 7334


åpningstider

Mandag: 07:00 - 16:00
Tirsdag: 07:00 - 16:00
Onsdag: 07:00 - 16:00
Torsdag: 07:00 - 19:00
Fredag: 07:00 - 16:00
Lørdag: 10:00 - 14:00


relaterte søk: syrstadeng bil orkanger, okkenhaug bil, syrstadeng bil ansatte, svinsås auto løkken, orkdal bil, strandveien auto, grefstad bil, yamaha storås
Anmeldelser
Kjæmpe god service! Og gode priser
Hyggelige ansatte som er veldig imøtekommende og løsningsorientert. Flott pris i forhold til Trondheim. I tillegg til servicen gjør det valget om å bruke en to timer tur retur enkelt.
Helt utrolig service!! Aldri opplevd maken! Bilen stoppa på vegen og dem ordna med overnatting og reparerte bilen dagen etter. Historien er lang men dem hjalp meg virkelig med alt og reiste til og med å møtte budbilen med delen for at dem skulle bli kjappere ferdig med min bil slik at jeg kunne kjøre mine 40 mil hjem. Tusen tusen takk for all hjelp
Kun erfaring med verkstedet, ikke med salg. God service, imøtekommende kundemottak uansett bilmerke. Gir gode råd der de ser behov for tiltak, og er ydmyke og ærlige nok til å si ifra hvis det er et problem de ikke har mulighet til å løse hvis annet bilmerke enn det de forhandler og har spesialkompetanse på, og henviser videre til annet verksted. Har også fått god service i forbindelse med reklamasjon på deler / reparasjoner.
Blir godt ivaretatt som kunde. Greie priser og effektiv utførelse av arbeid. Kort ventetid ved bestilling av time.
Det tok meg 5 måneder og 1 uke + en NAF advokat for å få tilbake bilen min.... ødelagt. Og det er ikke første gang det går galt med en av bilene mine der. Men småmaskin / landbruksdelen yter bra service og fungerer bra.
Topp service og kundemottak kan ikke bli bedre, flinke selgere har de også. Dette kunne blitt en skole på hva god kundeservice dreier seg om. Kan ikke bli bedre.
Veldig bra service og behandling av kundene.
Skaffer de meste til di fleste, bestandig tåpp service. Anbefales
God service og hyggelig betjening! Raske avgjørelser og bredt varespekter
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Syrstadeng Bil As.

Storås bilforhandler

åpningstider, plassering. Lykkjveien 57 kart bykart, satellitt visning. Syrstadeng Bil As adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Syrstadeng Bil As. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Syrstadeng Bil As med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
NR-EN As NR-EN As 197 meter Kjøper og selger biler. Storås Edition 4x4 bygges på løpende bånd. Har du en 4x4 nyer...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler