facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for T.Elvestad

T.Elvestad

Info

T.Elvestad er et lite forlag, med hovedfokus på gode fortellinger for barn, ungdom og unge voksne.

Historie

T.Elvestad er et lite forlag for de gode uavhengige fortellingene og historiene for barn, ungdom og unge voksne. Forlaget gir primært ut bøker skrevet av innehaver Thorbjørn Elvestad, men er alltid på utkikk etter gode historier fra andre forfattere.

Har du en forfatter i magen, går du å bærer på en god historie, så hører vi gjerne fra deg. Vi kan tilby hjelp med utgivelse og tjenester innen ghostwriting dersom du trenger hjelp til å skrive ned din historie.

Du kan lese mer om våre prosjekter og utgivelser på vår nettside: www.telvestad.no

"En fortelling er som et menneske, den kan gjøre deg glad, trist, sint, fornøyd, forskrekket, overveldet osv." . Thorbjørn Elvestad, forfatter og innehaver av T.Elvestad.

Adresse: Gamle Siggerudvei 34, 1404 Siggerud
Telefonnummer: 45661851
By: Siggerud
Rute: Gamle Siggerudvei 34
Postnummer: 1404


Nærliggende lignende selskaper
Klimaproffen as Klimaproffen as 567 meter Veldig fornøyd med installasjon av varmepumpe! Han var en veldig hyggelig type, og kv...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler