facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Tøfte Kompressorservice As

Tøfte Kompressorservice As

Info

Vi utfører salg - service - utleie samt montering, prosjektering og reparasjoner av kompressorer og trykkluftanlegg. Ta kontakt for mer info.

Historie

TØFTE Kompressorservice har erfaring og kunnskap fra kompressor- og trykkluftbransjen i mer enn 35 år. I denne tiden har vi hatt stor utvikling innen salg og service av og kunnskap om kompressorer. For oss var det en selvfølge at vi måtte sette oss inn i utviklingen av kompressorer og kompressordeler slik at folk forbant Tøfte Kompressorservice med kvalitet og kunnskap.

Gjennom årene har Tøfte Kompressorservice vært synonymt med gode varer til god pris for våre kunder i Buskerud, Vestfold, Østfold, Akershus og Oslo. Vi er opptatt av at våre erfaringer og kunnskaper kommer nettopp kundene til gode.

Tøfte Kompressorservice er en godkjent lærebedrift, og vi uteksaminerte nylig en ny industrimekaniker med fagbrev. Dette er vi stolte av, og vi tar vår oppgave som lærebedrift svært alvorlig.
Vi har slitedeler og andre kompressordeler lett tilgjengelig og hjelper deg med god service på kompressorer og trykkluftapparater fra dyktige medarbeidere.

Vi kvalitetssikrer oss internt, oppdaterer oss selv på ny teknologi, deltar på kurs og opplæringer og setter stort fokus på godt renhold, ryddighet og miljøet.

Vi er en av den største av forhandlerne i Norsk Trykkluft AS, som er et heleid norsk selskap uten fordyrende mellomledd. Mark og Abac er ledende merker innen trykkluft og begge merkene er Atlas Copco.

Velkommen til oss.

Adresse: Merengaten 2, 3405 Lier, Norway
Telefonnummer: 32847548
By: Lier
Rute: Merengaten 2
Postnummer: 3405



relaterte søk: Kompressor service, OK Kompressorservice, Race 30 Kompressor, Brukt kompressor til salgs, Stor kompressor, Stempelkompressor, Kompressor 1000 liter, Mark kompressor
Nærliggende lignende selskaper
REMA 1000 Lierbyen REMA 1000 Lierbyen 6 km Veldig møkkete, dårlig hygiene i butikken , maten ligger på skitten gulvet. Panteauto...
Thanke As Thanke As 8 km Oversatt av Google Åpningstider fra 7: 00-15: 00. Original Время работы с 7:00-15:00...
Castor Sverige AB Castor Sverige AB 9 km I 1978 grundade Thor G. Pettersen firman Castor med mål att utveckla, producera och s...
Colia As Colia As 9 km Første besøk hos Colia i dag. Kjempe hyggelig folk å fantastisk service
Castor Castor 9 km God service, men håpløst å måtte dra helt dit om man må ha noe fort.
Bo Bedre as Bo Bedre as 10 km Bo Bedre AS er stolt representant i Norge for ledende norske og danske varemerker. ...
CircleK Lierbyen CircleK Lierbyen 268 km Hyggelig betjening men scanner på medlemsskap virket ikke så mistet mange poeng siden...
Anmeldelser
Seriøse flotte folk
Svært god og personlig service! De kan sakene sine. Anbefales!
Meget hyggelig handel. Bra service, bra pris. Anbefales
kom kjapp og gjorde en ryddig og bra jobb
Meget bra service
Oversatt av Google Veldig serviceinnstilt, hjalp oss med kompressorolje lenge etter stenging. Original Väldigt service minded, hjälpte oss med kompressorolja långt efter stängning.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler