facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for T.G.I. Friday's Nordre

T.G.I. Friday's Nordre
Adresse: Nordre gate 11 , Trondheim 7011, NO
Telefonnummer: 930 86 666
By: Trondheim
Rute: Nordre gate 11
Postnummer: 7011


åpningstider

Mandag: 11:00-00:00
Tirsdag: 11:00-00:00
Onsdag: 11:00-00:00
Torsdag: 11:00-00:00
Fredag: 11:00-00:00
Lørdag: 11:00-00:00
Søndag: 12:00-00:00


relaterte søk: tgif, graffi trondheim, tgif oslo, egon trondheim, restaurant trondheim, tgf bergen, tgif bergen, tgif oslo stengt
Anmeldelser
Bestilte Chimichanga Chicken Wings og glutenfri Blue Cheese burger og jordbær milkshake. Servitør kom tilbake og nevnte at de ikke hadde mer Chimichanga. Kom tilbake med burgeren. Men burgerbrødet var ikke glutenfritt. Her måtte det ha skjedd en krøll. Fikk den glutenfrie burgeren etterhvert, kjøttet så noe rødt ut, og blue cheese var ikke smeltet, som det var på den første med gluten jeg så på. Jordbær milkshaken kunne kanskje hatt en frisk jordbær på toppen av kremen, men god var den. Men fikk god service tilbake. Han ga meg 50 % avslag på maten og milkshaken var med på kjøpet. Dette var mitt siste måltid før avreise.
Når vi kom ble vi møtt av to kjempehyggelige damer som fulgte oss til bordet. Tok ganske lang tid før vi fikk bestilt, og en time fra vi bestilte til vi fikk maten. Når burgerne kom var de kalde og brent, og sto ikke til forventningene. Når jeg fortalte servitøren at maten min var brent og kald ble jeg møtt med en holdning som sa at han ikke brydde seg. Etter mye frem og tilbake fikk jeg en ny burger som så ut til å ha stått lenge da osten på den var som gummi. Når vi skulle betale sto servitøren tydelig utålmodig og trommet med fingrene på bardisken og sa så vidt "takk for besøket" når vi dro. Alt i alt en dårlig opplevelse, sett bort i fra de to jentene som møtte oss i døren. Menyen var i tillegg veldig uoversiktelig og fremsto som rotete.
Dette var triste saker! Warrior burger hørtes godt ut, og må på den positive siden si den var delikat presentert. Dessverre var den tørr og smakløs, og alle de andre 5 i følget hadde samme opplevelse med sin mat. Ingen servitør spurte om hvordan maten var før måltidet var ferdig. Vi fikk ingen beklagelse for at maten var dårlig da de ble opplyst om det. Angrer på at jeg ikke klaget mer, dette burde ingen av oss betalt full pris for. En i følget bestilte en shot og fikk servert den som er avbildet her. Selv da de ble gjort oppmerksom på at det var ei flue i glasset kom det noen form for beklagelse. Har hørt mye dårlig om akkurat denne TGI Fridays og må dessverre si at det stemmer. Det finnes så mange gode restauranter i byen som er bedre både på service, kvalitet og pris at jeg nok ikke kommer tilbake hit. Skuffet er et dekkende ord.
Hyggelig sted, men var under oppussing så fikk ikke det helt store helhetlige inntrykket
God mat og veldig hyggelig betjening. Fikset bord og reservasjoner når det var veldig hektisk.
God mat og atmosfære Flinke og høflige servitører.
Elendig service, fikk feil mat måtte vente 20 min før jeg fikk den retten jeg hadde bestilt. De andre på bordet hadde da spist opp, ikke noe gøy å spise alene. Vi tilkalte 2 kelnere som skulle sjekke opp hvor maten ble av, ingen kom tilbake og ga tilbake melding. Ikke kom de og ryddet bordet etter vi hadde spist, ikke kom de å hørte om maten smakte eller om vi ønsket noe mere. Vi måtte selv tilkalle de og spørre om vi fikk mere å drikke. Det virket som de unnlot å komme til oss fordi det var flaut. Jeg mente jeg ikke skulle betalt for maten og slapp det, men det måtte jeg be om selv. De mistet noen kunder denne kvelden, her må ansatte øve på service. Jeg har vært på mange TGfriday restauranter rundt omkring i inn og utland og blitt møtt med en service og vennlighet og oppfølgning som gjest som det er totalt mangel av i Trondheim, desverre.
Helt ok mat. Forventer mer i forhold til prisen. Kelneren er skikkelig sur, og står konstant og krangler og klager på andre kelnere, noe som vi syntes var svært ubehagelig å høre på tonen/måten hun pratet til sine kolegaer på. Kluss med regningen, vi i vennegjengen ønsket å betale vær for oss og da ble det bare styr.. og kelnerer ble bare enda surere når hun hadde ønsket at vi skulle betale i et beløp.
Jeg har spist ved TGI Friday 's i Nordre ved 5-6 anledninger i løpet av de siste årene og har hver eneste gang hatt en negativ opplevelse. Det har alltid oppstått rot i bestillingen, mat som ikke kommer, feil mat, kald mat, feil på regningen eller at vi har blitt avglemt. Det er også mye bråk fra baren som ligger midt i restauranten, der alle milkshaker er nødt til å lages visstnok. Men det som trekker mest ned er at det er generelt ganske dårlig service. Alle seritører jeg har hatt virker som de har sin aller første dag på jobb. Og når maten i tillegg bare er sånn passe, så blir det ikke flere besøk fra meg. Men de har alltid ordnet opp når de har fått beskjed om feil og mangler. Det skal de ha.
Veldig god mat men ikke stedet for en stor gruppe. Jeg hadde forhåndsbestilt og det eneste som var gjort var en bordreservering. Det tok over to timer før vi fikk mat. Noen fikk drikke etter maten og noen fikk ikke drikke i deg hele tatt. Lite betjening som resulterte i dårlig service.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon T.G.I. Friday's Nordre.

Trondheim amerikansk (tradisjonell)

åpningstider, plassering. Nordre gate 11 kart bykart, satellitt visning. T.G.I. Friday's Nordre adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på T.G.I. Friday's Nordre. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om T.G.I. Friday's Nordre med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Bror Bror 66 meter Smakløs kyllingtaco. En vanlig hvetetortilla med salat og ost. En del rømme, bittelit...
Døgnvill Burger Trondheim Døgnvill Burger Trondheim 250 meter Fin og god atmosfære. Hyggelig betjening og kjapp service. Fikk maten ganske raskt og...
Trondhjem Mikrobryggeri Trondhjem Mikrobryggeri 260 meter Maten var god og ølet var god. Men det var ekstremt lite rent i lokaler. Vi måtte prø...
Egon Solsiden Egon Solsiden 735 meter Ferdigmat til sinnsyke priser! 400kr for en pizza er helt vilt! Spesielt når den best...
Egon Tårnet Egon Tårnet 2 km Det er Egon, Egon har god og variert mat. Men utsikten, og det faktum at du ser hele ...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler