facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Tømmestasjoner - Handy Sanitary Unit

Tømmestasjoner - Handy Sanitary Unit

Info

Tømmestasjoner for mobile toaletter.
Norsk miljøprodukt for kommuner, besinstasjoner og campingplasser.

Historie

Det er et kjent forurensningsproblem at bobiler og turistbusser har vanskeligheter med å få tømt sine septiktanker på en tilfredsstillende måte. Problemet er størst for busser og bobiler som har fastmonterte tanker. Det miljømessige problemet er minst like stort med de løse bærbare tankene, da disse ofte tømmes bak nærmeste busk eller grøftekant. Nor Miljø AS hat tatt problemet som en utfordring og utviklet et tømmesystem som tilfredstiller alle krav til hygiene og brukernes ønsker.


Dagens tilbud er få, og de som finnes er på de fleste steder basert på et system der det er gravd ned en trakt eller kum i bakken. Kjøretøy med faste tanker må plasseres over hullet i bakken før slammet slippes ut. Avstanden fra tømmerøret i kjøretøyet ned til toppen av trakten/kummen i bakken er ca 40 cm. Et slikt system vil medføre tilgrising som krever mye renhold og ettersyn, spesielt dersom kjøretøyets tømmerør ikke kommer i senter av tømmehullet.

I tillegg til nevnte system er det på noen steder satt opp tømmestasjoner som er basert på at en slange kobles til tømmerøret i kjøretøyet. En pumpe sørger for å suge tanken tom. Da tømmerøret i de fleste tilfeller er plassert under kjøretøyet må man inn under bilen for å koble sugeslangen til tømmehullet. avløpet i bilene er ikke standardisert og derfor er det ofte nødvendig å bruke diverse overganger for å tilpasse sugeslangen.

Adresse:
Telefonnummer: 69 20 46 10
By: Rygge


Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler