facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Tønsberg Brygge

Tønsberg Brygge
""Brygga" har vært Tønsbergs hovedpulsåre og naturlige samlingspunkt i over tusen år. Hit har folk strømmet til fra både fjern og nær, for å nyte den unike kombinasjonen av by- og skjærgårdsliv.I 1840-årene fantes det i alt 29 sjøboder langs bryggene. De preget havnemiljøet med sine typiske sjøbodgavler.Sjøen var fremdeles byens viktigste handelsvei, nær tilknyttet fjorden, øyene og havet. Bryggeområdet var et pulserende midtpunkt i byens daglige liv.”Brygga er i dag Tønsbergs paradegate. Om sommeren er det et yrende pub- og uteliv langs brygga, med fritidsbåter og hyttegjester. Da er det også sommershow og revyer med rikskjente standupkomikere og musikere i f5oynhagen, Oseberg kulturhus, Hotell Klubben og enkelte puber."
Adresse: Nedre Langgate , Tønsberg , NO
By: Tønsberg
Rute: Nedre Langgate



relaterte søk: Restaurant Tønsberg, Utesteder Tønsberg, Italiensk restaurant Tønsberg, Tønsberg bryggen, Restaurant Tønsberg Brygge, Ny restaurant Tønsberg, Hotell Tønsberg Brygge, Pub Tønsberg
Anmeldelser
Stedet å se i Tønsberg på alle fine dager. Mange koselige serveringssteder og normalt godt med liv.
Bra sted for uteliv i allmenhet.Besøkte stedetPå en helgedagVentetidIngen ventetidForhåndsbestilling anbefalesNei
Alltid like koselig her på brygga i Tønsberg, mye folk og mange ute steder, der man kan spise og drikke, eller ta seg en øl, vin. Osv. Hvis man ikke kjører.
Fint sted ved sjøen i Tønsberg. Båthavn, barer, restauranter og et blikk inn i vikinglivet fra de vikingskipene som ligger til kai der.
Hyggelig miljø med mange koselige spisesteder langsmed brygga. Vikingskip modeller/kopier ligger åpent for ombordstigning og utforskning. Informasjon om byggingen av kopien av Osebergskipet er lett å finne.
Helt fantastisk å gå langs brygga. Mange uteplasser man kan gå inn å spise og eller få seg noe å drikke. Mye liv og røre på land og på vann. Anbefales
Rolig nå i slutten av mai. Fine båter. Og vi så vikingskip laget der. Statuen av Jan Teigen vår kjære sangrr
Fantastisk flott brygge som det bare er så kult og vandre på. Spiste på en av restaurantene der og kjøpte ferske reker /kreps.
Alltid trivelig å rusle langs brygga i Tønsberg på en fin sommerdag.
Var her med kjæresten, og vi var veldig positivt overrasket over hvor fint det var. Veldig mange hyggelige restauranter langs bryggekanten
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Tønsberg Brygge med offentlig transport


Nedre Langgate 100 meter
N02
N113
N116
N130
Kaldnes 310 meter
116A
116B
1533

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Tønsberg Brygge.

Tønsberg lokale perler

åpningstider, plassering. Nedre Langgate kart bykart, satellitt visning. Tønsberg Brygge adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Tønsberg Brygge. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Tønsberg Brygge med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler