facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Tønsberg Taxi

Info

Tønsberg Taxi har taxier for alt fra 1 til 16 passasjerer, samt flere rullestolbiler.
Døgnåpent kundesenter alle dager hele året - Tlf. 33 30 11 11
Epost: [email protected]
Bestilling på app: Taxifix



"Vi kan tilby komfortable drosjer i alle størrelser samt minibusser tilrettelagt også for rullestoler.Vi utfører transportoppdrag for private, kommunale og offentlige foretak. Bland våre oppdragsgivere kan nevnes Vestfold Kollektiv Transport og Sykehuset i Vestfold HF."
Adresse: Måkeveien 2A, 3112 Tønsberg, Norway
Telefonnummer: +4733301111
By: Tønsberg
Rute: Måkeveien 2A
Postnummer: 3112



relaterte søk: Bestille taxi Tønsberg, Taxi Tønsberg pris, Taxi i Tønsberg, Viken Taxi Tønsberg, Vestfold Taxi, Tønsberg Taxi tlf, Taxi Tønsberg Torp, Maxi Taxi Tønsberg
Nærliggende lignende selskaper
Viken Taxi Viken Taxi 0 meter Ingen app, ingen ETA, ingen prisoverslag og ingen snøring på når de kommer. Stod 40 m...
Anmeldelser
Jeg har ringt en rekke ganger samme dag, som det er travelt - og det er greit. Men når jeg spør om et estimat før bestille i morgen og alt jeg får er beskjed om at det er «16 etter deg i køen» ble jeg overrasket! Jeg ringte fordi jeg skulle benytte tjenesten. Husker når nr var 01111, så det er en stund siden - og kundeservice har betydning, jeg spurte om et relevant spørsmål!Tjenesten: Limousiner
Spurte i dag en taxisjåfør På togstasjonen om prisen til flyplassen førstkommende søndag. Fikk rundt 600 kroner sa han. Så bestilte jeg på nett, det kom på 1250 kroner! pluss 1 krone i sms gebyr -; Så ringer jeg sentralen, der ble prisen 900! Så ringer jeg færder taxi, som skulle ha 600 kroner! Dette blir for rotete. Jeg krever mer forutsigbarhet når jeg bestiller taxi!
Bestilte taxi til ti over ett, fikk beskjed senere på dagen om at taxien ikke kom før om 2 uker. Litt kjipt da jeg skulle i et viktig møte angående det å redde planeten.
Bestilte taxi til en viss tid på natten. 24 timer i forveien. Taxien kom aldri, og vi var tvungen til å vente i kulda i over en time. Kundeservice var til 0 hjelp. Unngå dette selskapet, verste jeg har vært borti.
"Abonnenten har slått av telefonen". - Nyttårsaften, 2021. Ikke døm meg som et netttroll - denne er skrevet etter over 10 forsøk på å nå taxi-sentralen i Tønsberg, etter at den første taxien vi bestilte tidlig på dagen kom, og dro, uten å gi gjestene tid til å ta på skoene og komme ut - før taxien var dratt, med en enkel tekstmelding lydende: "dette har jeg ikke tid til". Det er dessverre dette som skjer når étt stakkarslig firma får ha monopol i en liten by. Fantastisk dårlig service, gang etter gang. Ring heller privat tjeneste!
Tok taxi 3 ganger på en weekendtur, ene gangen kom de 25min etter avtalt tid, andre gangen tok det 40min og 3 purretelefoner før vi fikk bil som de stadig hevdet var "på vei"... Måtte til slutt bestille ny bil. håpløst
Superhyggelig sjåfør som kom til avtalt tid. Løftet tunge kofferter, smilte, pratet og var blid selv tidlig på morgen
Møkka taxi! Ventet 2 timer på at en bil skulle komme til sykehuset, måtte ringe å etterlyse etter 50 min. Da hadde de ikke fått med seg bestillingen min engang! Kunne ikke finne meg i systemet. Bestilte herved en ny. Når den ikke var dukket opp én time etterpå, tok jeg å min ny oppererte sønn bussen istede! Fy skam dere!!!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler