facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Tørvis Hotell

Tørvis Hotell

Historie

Tørvis Hotell har røter attende til 1639 i det som var eit handelssentrum i regionen - Marifjøra. Resepsjonshuset er frå om lag 1750 og tek i mot deg med sitt kraftig trepanel når du kjem inn døra.
Hotellet ligg ved Lustrafjorden, som skil seg ut med grønfargen sin - farga av breen. Fjord Seal kan ta deg med ut på fjorden i kayak frå naustet deira som ligg 500 meter frå hotellet.
Rett bak hotellet stig Molden opp: frå toppen får du eit fullstendig oversyn Lustrafjorden i alle retningar og fjella som stig opp rundt. Viss du vil utfordre deg sjølv, kan du gå frå fjord til fjell og ta fatt på dei 1116 høgdemeterane rett utanfor Tørvis. Du kan også bruke stien på den andre sida av fjellet – då køyrer du halvveges av kilometerane og høgdemeterane og får same utsyn med mindre slit.
Ein av dagane hjå oss kan gjerne brukast til ein tur til Jostedalen som du når med ein halvtimes biltur. Her finst mange ulike tilbod: eit variert tilbod av brevandringar, kayakturar, juving og rafting. For kultur- og historieinteresserte er ei rundreise rundt fjorden med mellom anna eit stopp ved den eldste stavkyrkja i Noreg, Urnes, eit godt alternativ.
I april 2013 tok me, tre søsken, over drifta av hotellet som på 1900-talet vart driven av våre oldeforeldre. Historien til hotellet er såleis vår historie og me tykkjer det er veldig kjekt om du på kvelden vil høyre på oss fortelje denne. Me er opptekne av god mat og god vin og me håpar spesielt at du vil smake på nokre lokale produkt medan du er hjå oss, mellom anna er det mykje å smake på som blir laga av all frukta og bæra som veks i området.

Rett over vegen for hotellet ligg eit kvitt bygg med utskjeringar over vindauga som mellom anna har historie som smørlager og kolonial og som no huser Kafé Marifjøra. Kaféen er innreia med småbord og har historiske detaljar frå nærmiljøet. Her kan både hotellet sine gjester og dei lokale nyta ein lunsj eller ein kopp nytrakta kaffi.

Adresse: Tørvis Hotell, 6873 Marifjora, Sogn Og Fjordane, Norway
Telefonnummer: +47 57683500
on.sivrot@tsop
By: Marifjora
Rute: Tørvis Hotell
Postnummer: 6873



relaterte søk: tørvis hotell eier, eidsbugarden hotell, walaker hotell, tripadvisor tørvis, mundal hotell, marifjøra sjøbuer
Anmeldelser
Fantastisk sted! Bodde her i forbindelse med en jobbreise. Norges nest eldste hotell fikk jeg vite. Hotellet er som et eventyr/museum fra en svunnen tid, med spennende utstillinger av malerier og gamle ting. Står til og med en bjørn i resepsjonen! Samtidig som rommene er topp moderne. Seng, pute/dyne var meget komfortabel, badet i marmor. Alt virket velholdt. Meget hyggelig og imøtekommende betjening. Beste hotellfrokost jeg har spist. Kan nevne valg mellom 3 typer tilberedt egg, laksepålegg, og brieost som mine favoritter, som jeg ikke har sett noe annet sted. Flott spisesal, der de i tillegg hadde en større sal ved siden av frokostsalen med lysekroner i gammel stil. Vi jobbet natt, og kom tilbake kl 04. Vær obs på at hotellet låser dørene om natten, og at romnøkkel ikke passer låsen. Vi fant en åpen inngang i kjeller via rekreasjonsrommet, som ledet oss inn igjen i hotellet.
Hyggelig hotell med sjel for oss som ville ha det rolig og fredelig. I gamle bygninger er det samlet mye historie i form av møbler, bøker, bilder og snurrepiperier. Vi fikk rom i en nyere bygning i bakkant av hovedhuset. Gode senger og fint bad med varmekabler. Det var god mat og meget serviceinnstilte og hyggelige ansatte som hadde tid til en prat. Vi kommer gjerne tilbake hit!
Ett hyggelig hotell som ligg i ett fint miljø. Frokosten er bra, og fin spisesal. Resepsjonen er delvis ubemannet, og det kan være ett problem. De ansatte hører ikkje alltid plinget fra klokken. Stod i 15 minutter og ventet, men ingen kom. Ble intet salg da. Anbefaler å anskaffe trådløs klokke som den som har ansvaret for resepsjon bærer på seg.
Et fantastisk bygg. Med en gang du passerer hagens portstolper reiser du tilbake i tid til den gang du var engelsk lord på norges-ferie. Jeg var der akkurat når nye eiere hadde åpnet døren og de hadde ennå ikke fått åpnet kjøkken og alle fasiliteter. Jeg kan derfor ikke uttale meg om annet enn bygget og stedet. Vi måtte støtte oss på cafeen rett over gaten, men serviceinnstilling og mindset hos de nye eiere og drivere er lovende. Jeg gleder meg til å komme tilbake til en afternoon thea i hagen eller terrassen, og en Cognac i peisestuen etter maten.
Sjarmig hotell med nydelig beliggenhet. Personalet var meget imøte kommende og serviceminded; vi måtte opp tidlig og fikk med oss frokostbag med brødskriver, egg, frukt og drikke. Maten anbefales; både lamm og biff var perfekte. Et unikt hotell vert et besøk!Rom: 5/5
Har alltid feira store ting i familien med middag på Tørvis. Komfirmasjon og runde dagar. Sist gong var tanta mi no i juni. Tydelig at den tradisjonelle familien ikkje er bak rattet lenger. Det er noko å sei for lokale eigarar og ansatte som legg æra si i gode råvarer og service. Sikkert mange europeerar som gjer ein god jobb mtp service og gode smakopplevingar, vertskapet på Tørvis er ikkje blandt dei. Neste gong blir det brudd på tradisjonen, det blir ikkje feira på Tørvis så lenge dette paret står ved roret
Hotellet ligger idyllisk til ved Lusterfjorden. Det er et veldig koselig gammelt hotell med hyggelig betjening. Eneste minuset med betjeningen var at vi møtte ingen norske. Frokosten var enkel men god. Spisesalen den ble servert i var veldig fin men lite innbydende/varm pga at de ikke hadde på belysning. Selv om vi var der sommerstid skader det ikkje å ha på litt lys og kanskje litt radio i bakgrunnen. Ellers går det kjempe gode senger og dynene var fantastiske. Sov veldig godt.
For en plass! Vi var her en natt og angret på at vi ikke tok en til. Nydelig hotell i gammel stil. Rommet hadde en utrolig utsikt over fjord og fjell. Rent og hyggelig med terrasse. 3 retter med vin var kanskje noe av det beste vi har spist i år. Gourmet mat på høyt nivå med kelner i særklasse. Hyggelig betjening som ga oppholdet en ekstra dimensjon. Gleder oss til neste gang vi kommer tilbake. For det gjør vi garantert. Takk for hyggelig opphold.
Fantastisk vertskap som viser en utrolig kundeservice, tilpasser og fikser! Sjarmerende hotell som er som et museum, kunnskapsrik vert, fantastiske omgivelser som gir mange tur- og opplevelsesmuligheter. Virkelig et sted å oppleve!
Vi hadde et fantastisk hyggelig opphold. Trivelig betjening og fantastisk mat. Synd vi kun var der en natt. Vi kommer tilbake
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler