facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Tafjord Friluftsbad

"Utendørs basseng med ferskvatn. Temperert til 30 grader."
Adresse: Tafjordvegen 1403, 6213 Tafjord
Telefonnummer: 46818505
By: Tafjord
Rute: Tafjordvegen 1403
Postnummer: 6213


Anmeldelser
En av de flotte stedene i sunmørsfjordene. Fint badeanlegg, men en må påregne seg mye folk på fineværsdager.
Helt ok badested med utsikt
Flott med oppvarmet basseng nære en campingplass
Veldig godt og varmt vannet men det var en del rusk i barnebassenget. Folk er heller ikke flink til å rydde etter seg.
Utrolig deilig for voksne og gøy for barn
Vi var der i kaldt og grått vær, det var deilig å bade i varmt vann.
Helt ok, er grei temp i vannet i år, kunne kanskje spandert 1grad mer i det største bassenget. Utebenker på området og kiosk. Kunne vært en ide å sette opp en paviljong eller nue med tak over så de som ikke bader med ungene kunne sitte tørt. 2 basseng, et for små barn og et stort for resten. Enkel meny i kiosken, og bpde dusj og garderobe burde vært oppgradert både med tanke på standard ikke alltid alle 3 dusjene i damegarderoben fungerer likt, her ofte dårlige dusjhoder eller dårlig trykk og utforming i garderobeområdet, når dørene ut blir åpnet ser man i verste fall rett inn i mot dusjene, er kun et flortynnt gammelt forheng som skiller dusj og garderobe.
Ikke det største bassenget. Kunn svømme, ikke noe stupebrett Men varmt og godt selv om det er kjølig i lufta. Veldig populært blant de minste.
Veldig fin plass for et bad ute i oppvarmet vann, både for store og små. Vi fikk ta med hunden inn på området, imot at vi hadde den i band hele tiden. Noe jeg syntes trekte ned, var at badevaktene til tider var opptatt av mobilen, og fulgte ikke med på dem som badet. Dårlig utvalg i kiosken. Grei pris 200, pr familie.
Barnebarna på 8 og 9 var godt nøgde. Ville ikkje bade meir i dag...og det seie sitt Bra at det er badevakter på staden
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler