facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for TAFJORD

TAFJORD

Info

Velkommen til TAFJORD sin offisielle Facebook-side!
Her vil du få rask kundeservice på hverdager kl 08:00-20:00.

Historie

I 1917 gikk 13 kommuner sammen om å etablere Tafjord Kraftselskap og starte utbyggingen av Tafjordvassdraget. Vår historie skriver seg imidlertid helt tilbake til 1895, da forløperen til Ålesund og Sula Everk ble etablert.

I dag består konsernet TAFJORD av morselskpet Tafjord Kraft og de heleide datterselskapene Tafjord Kraftproduksjon, Tafjord Kraftvarme, Tafjord Fibernett og Tafjord Marked. I tillegg eier vi 54% av Mørenett, som er et av landets største nettselskaper.

De fleste av våre 11 heleide kraftstasjoner ligger i Tafjordfjellene, men vi har også elvekraftverk i Stranda og Stordal. Vår virksomhet omfatter i tillegg gjenvinning av avfall til fjernvarme som distribueres til kunder i Ålesund.

Vi legger fiberoptisk kabel i regionen og har Altibox som samarbeidspartner på innholdsleveranser.

TAFJORD har om lag 150 medarbeidere fordelt på 5 selskaper. Våre eiere er Ålesund kommune (50,09%), BKK (43,13%), Norddal kommune (4,28%) og Ørskog kommune (2,52%).

Vår oppgave

På vår Facebook-side vil våre fiber- og strømkunder få rask kundeservice på hverdager kl 09:00-20:00.

Vi minner om at du ikke bør dele personlige opplysninger som personnummer, målepunktid og personlige passord på denne siden. Vi forbeholder oss retten til å slette innlegg som inneholder denne typen informasjon, samt innlegg som kan virke støtende eller injurierende.

Adresse: Retirovegen 4, 6019 Ålesund, Norway
Telefonnummer: +47 70 10 00 00
on.drojfat@troppus
By: Ålesund
Rute: Retirovegen 4
Postnummer: 6019


åpningstider

Mandag: 09:00 - 20:00
Tirsdag: 09:00 - 20:00
Onsdag: 09:00 - 20:00
Torsdag: 09:00 - 20:00
Fredag: 09:00 - 20:00
Lørdag: 12:00 - 15:00


relaterte søk: tafjord internett, tafjord nett, tafjord strøm, altibox tafjord, tafjord fiber kundeservice, tafjord mimer fiber, tafjord marked min side, tafjord norge
Anmeldelser
God og faglig service når du ringer og har et problem med tv eller internett. Hyggelige veiledere.
Skulle få fiber før jul, har enda ikkje fått det, og når eg ringe kundeservice veit dei ingenting, veldig treigt og dårlig. Skuffende
Har fått 3 faktura, bad om efaktura. Greit nok at den første var det. Eg hadde gjort feilen, men det var nok dei. Lurte på om dei kunne lage ein kreditnota og ein ny e faktura., men det klarer dei tydelegvis ikkje, forfell i morgen. I min jobb klarte eg både lage ein kredtnota og ein ny efaktura.
Wattn app er elendig og stadig ute av funksjon.
Manglende kommunikasjon og det totale fravær av kundeservice. Etter installering av internett fra gikk det flere uker før Tafjord sendte en teknikker for å fullføre installasjonen. Anbefaler sterkt å benytte et annet selskap.
Ingen service overhodet! De har ikke svart på henvendeleser på seks uker! OG sender regning på nett tre uker før jeg ble koblet til! Nettet fungerer overhodet ikke trådløst!!! Det aller verste jeg har hatt!! Min gamle linje fra Nordvestfiber var 10 ganger bedre!!! Get-tv fungerer heller ikke!! Den takler ikke trådløst ned en åpen trapp!! Varte en time eller to etter at de installerte boksen. Så forsvant lyden... så ble det bare stillbilder.... Må fremdeles bruke Riks-Tv!!!! OG INGEN SVAR Å FÅ!!! ;
Fikk splitter ny fiberlinje installert for ett og et halvt år siden. Har ikke fungert som det skal siden det var installert. Jeg kjenner alle på kundeservice nå, har ringt inn sikkert hundre ganger og fått hjelp av visse hjelpsomme ansatte, men det sitter en noldus litt høyere oppi systemet og nekter å ta tak i problemet, sannsynligvis for at Tafjord da åpner seg for erstatningskrav for perioden netter har vært utilfredsstillende. Rett og slett skammelig, her må det ryddes grundig opp. Jeg tenker de som grunnla selskapet for over hundre år siden snur seg i graven.
Etter at dei gikk over til get så er det blitt helt på trynet, lever ut getboxer som ikke fungerer eller har alle funksjoner som dei skryte av å ha. Kundeservice er noe av det dårligste jeg har vært borti.
Fekk installert fiberlinje inn til huset i 2020..men tafjord kom eller sendte ikke noe utstyr for å få internett.. januar satte tafjord igang avtalen og 3 måneder etterpå får jeg en faktura har etterlyst utstyr fleire ganger men ingen respons !! Så no vil tafjord ha leige for 3 måneder og jeg har kontaktet dei igjenn og venter i spenning... Dette er dårlig kundebehandling..
Eg skulle bestille internett så kom den aldri, ræv service as.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til TAFJORD med offentlig transport


Tafjord kraft 60 meter
13
17
Holssletta 180 meter
100
210
230
237
Volvo 190 meter
13
17
Biltilsynet 190 meter
13
Volvo 290 meter

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon TAFJORD.

ålesund profesjonelle tjenester

åpningstider, plassering. Retirovegen 4 kart bykart, satellitt visning. TAFJORD adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på TAFJORD. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om TAFJORD med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler