facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Talent Musikk as

Talent Musikk as

Info

Talent Musikk AS forvalter en av Norges største kataloger over innspilt musikk, med ca 5000 titler i katalogen.

Historie

Vi representerer en av de aller største rettighetskatalogene med norsk musikk fra 70-tallet og fram til i dag. Ca. 5.000 spor fordelt på 335 utgivelser, og flere kommer stadig til.

I vår katalog finner du kjente og kjære låter fra artister som Inger Lise Rypdal, Gro Anita Schønn, Stein Ingebrigtsen, Gry Jannicke Jarlum, Kristin Berglund, Lillian Askeland, Rune Rudberg, Ottar Big Hand Johansen og Jens Book-Jenssen, samt spennende folke-eventyr med Wenche Foss, Henki Kolstad, Jon Skolmen. Vi har en rikholdig katalog med tradisjonell folkemusikk og gammeldans.

Talent-navnet bæres videre fra Talent Produksjon og Talent studio som var markedsleder på norske plater gjennom 70-tallet med millionselgende serier som TREFF, COUNTRYFEST og FREM FRA GLEMSELEN. Pr. idag står Talent-selskapene for et salg på over 5 million plater i Norge, hvorav 1 million fra 2000 og frem til i dag.

Det opprinnelige Talent Produksjon AS ble startet i november 1972, mens det legendariske TALENT STUDIO (1975 - 1982) ble drevet av Jan Erik Kongshaug og Arve Sigvaldsen, og ble ansett blant verdens ledende innspillingsstudioer.

I dag forvaltes katalogen ved distribusjon gjennom alle de største kanalene for streaming, nedlasting og kjøp, mens de opprinnelige master-tapene lagres av Nasjonalbiblioteket, som den kulturarven det er.

Kongshaug eier og driver i dag et av verdens beste studios for akustiske innspillinger: Rainbow studio, mens Arve Sigvaldsen arbeider med Talent katalogen, samt utfører en mengde digitaliserings-oppdrag fra eldre master-taper, LPer osv.

Adresse: Oddliveien 11, 3513 Hønefoss, Norway
Telefonnummer: 46 800 900
on.kkisumtnelat@tsop
By: Hønefoss
Rute: Oddliveien 11
Postnummer: 3513



relaterte søk: 1970 musikk, svensk musikk 70 tallet, 70 talls musikk, 70 talls musikk disco
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler