facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for TAM A.S

TAM A.S

Historie

TAM AS har siden 1981 designet og produsert skreddersydde mobile multifunksjons «shelter» spesielt rettet mot forsvarsindustrien. Våre produkter brukes over hele verden og er designet for ekstreme klimatiske forhold, alt fra Arktiske områder med kulde, snø og is til ørken med ekstrem høy temperatur og sandstormer. Våre produkter tåler røff håndtering og har en levetid på mer enn 20 år med minimalt vedlikehold.

Verkstedstjenester:
TAM AS utfører mekaniske oppdrag samt sveisearbeid i stål, rustfritt og aluminium. Vi utfører også bearbeiding og reparasjoner av plast- og glassfiberstrukturer.

TAM AS lagerfører
- Metaller
- Polykarbonat - Lexan
- Syrefaste skruer etc.
- Popnagler
- Festemateriell
- Rustfrie skruer

TAM AS formidler:
- Zarges aluminiumskasser
- Containere fra Containex
- Kjøle- og fryserom fra Thermocold KFD AS



"TAM AS har siden 1981 designet og produsert skreddersydde sandwich konstruksjoner til varierende formål med fokus på lav vekt, høy styrke og lang levetid med minimale vedlikeholdskostnader.Vi utfører mekaniske oppdrag samt sveisearbeid i stål, rustfritt og aluminium.Reparasjoner av plast- og glassfiberstrukturer.Modifikasjoner og reperasjoner av strukturskader på lastebilskap/-påbygg.Salg av metaller, festemateriell, beslag, Zarges aluminiumskasser etc."
Adresse: Industriveien 39, 9325 Bardufoss
Telefonnummer: 77833414
on.mat@mat
By: Bardufoss
Rute: Industriveien 39
Postnummer: 9325


åpningstider

Mandag: 07:30 - 16:00
Tirsdag: 07:30 - 16:00
Onsdag: 07:30 - 16:00
Torsdag: 07:30 - 16:00
Fredag: 07:30 - 13:30


relaterte søk: gompi, gompi til salgs, tam synonym, tam dyr, tam definisjon, tam mannskapsvogn, hva betyr tam, tam kryssord
Anmeldelser
Konstruerer og produserer allsidige kraftforsyningssystemer for allsidig forflytning og drift under alle himmelstrøk som imøtekommer sivile og militære krav og MYE MYE mer. Bedrift fyller 40 år i 2021.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler