facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for TamArt

TamArt

Info

TamArt håndlagde smykker består av både utradisjonelle og tradisjonelle materialer. Noen av materialene er ibenholt, ulike steiner og sølv.

Historie

Smykkene fra TamArt består av både utradisjonelle og tradisjonelle materialer som ulike treslag, steiner og sølv. I produksjonen av våre håndlagde smykker, står gjenbruk og gjenvinning sentralt, blant annet brukes det treavfall fra møbelindustri.

Hvert smykke har sin historie som starter med en designprosess. Uendelige fenomener har blitt en del av denne prosessen, i samspillet mellom glede i å skape, og de assosiasjonene som kobler de ulike verdener, så ingen av smykkene er «bare smykker».

Adresse: Porsgrunn, 3943 Porsgrunn, Norway
Telefonnummer: 93234624
By: Porsgrunn
Rute: Porsgrunn
Postnummer: 3943


Nærliggende lignende selskaper
Viola1920 Viola1920 772 meter Vil du være med å føre gamle minner videre? Jeg bruker lang tid på å finne frem til g...
WALD WALD 986 meter Artig butikk, med masse fine ting, og 2 hyggelig jenter, tommel opp.
Realtime Fashion & Beauty Center Realtime Fashion & Beauty Center 1 km Oversatt av Google Stort utvalg, mye for pengene. Jeg anbefaler. Original Super séle...
Comfy Apparel Comfy Apparel 1 km Verdt et besøk, veldig god service og ikke minst fine klær
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler