facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Tanketrener - Line Langaard Solberg

Tanketrener - Line Langaard Solberg

Info

Line Langaard Solberg – Tanketrener
Forfatter av «Hjelp! Tenåring i huset» - Tanketrening for foreldre

Historie

Barn og ungdom blir i likhet med oss voksne preget av erfaringer i livene våre. Det kan være press fra skole, venner, idrettsmiljøet, familiesituasjoner, tap av nære personer, tidspress eller annet som gir oss utfordringer. Kommunikasjon er vanskelig – hvordan vi møter hverdagen er helt avgjørende for hvordan vi har det følelsesmessig.

Gjennom bevisstgjørende spørsmål og øvelser gir jeg barn og unge et verktøy som hjelper dem til å møte utfordringer på en positiv og ressursfylt måte. Du blir bedre kjent med den du er. Du blir bevisst kroppsspråket ditt og lærer deg betydningen av å sette mål og ta valg. Du vil bli tryggere på deg selv, mer selvstendig – og gladere!

Målet mitt er å ruste barn og ungdom for fremtiden ved å bygge opp deres evne til å kommunisere, til å kjenne seg selv og til å ta bevisste valg.

Min visjon. Ved å hjelpe barn og unge til å se sine egne ressurser og muligheter, vil disse automatisk gi sine positive holdninger videre til andre. Slik vil mitt arbeid kunne skape ringvirkninger – i klassen, i venneflokken, på idrettsarenaen og i hjemmene.

Adresse:
Telefonnummer: +47 952 13 874
By: Oslo


Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler