Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon for Tannklinikken Dent

TANNLEGE TRONDHEIM
VI BRYR OSS OM DIN TANNHELSE
I Tannklinikken Dent AS har vi lang erfaring med å tilby gode og trygge tannhelsetjenester til våre kunder. Vi har topp moderne lokaler i Trondheim Sentrum, og kan som en komplett leverandør av tannhelsetjenester, tilby både vanlige og mer avanserte behandlinger.

Som kunde hos oss får du akutthjelp på dagen ved behov.

Som student får du studentrabatt hos oss. Vi ordner også automatisk refusjon for deg dersom du har krav på dette fra HELFO.

Dersom du har tannlegeskrekk, er dette noe vi gjerne ønsker å hjelpe deg med. Med vår lange erfaring og kompetanse vil vi støtte deg gjennom behandlingen på en best mulig og smertefri måte.
Adresse: Gjelvangveita 9 , 7010 , Trondheim
Telefonnummer: 73 80 55 10
By: Trondheim
Rute: Gjelvangveita 9
Postnummer: 7010


Google vurderinger
İ byen. Tannlege gang beste noen har veldig hatt opplevelsen dent! jeg med fornøyd.
Trivelig anbefales personalet virkelig og super behandling.
Service og super hyggelige ansatte anbefales.
Og god å og hos tannlegebesøk på folk! smertefri tvil og tanke tannlegeskrekken marthe profesjonelle av med forståelse en møtt så i fremtidige opplevelse endelig med mer telefonen skaper utrolig uten godt både som eventuelle trygghet bli tannlege assistent. Sekretær for.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon

Tannklinikken Dent

. Trondheim trondhei̇m tannleger åpningstider, plassering. Gjelvangveita 9 kart bykart, satellitt visning. Tannklinikken Dent adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Tannklinikken Dent . På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Tannklinikken Dent med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler