facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Tannlege Gorset

Tannlege Gorset

Info

Midt i Oppdal sentrum (Oppdalsbanken)
4 allmenntannleger. Kjeveortoped ons-fre. Vi tar imot nye pasienter. Ring og bestill time på 72421471

Historie

Tannlege Arnt E. Gorset driver en allsidig allmennpraksis med fokus på allminnelig konserverende behandling og krone-bro restaurering. Innehar bred erfaring i faget protetikk og utfører avansert gjenoppbygging av nedslitte tannsett.

En totrinns totalrenovering og utvidelse ble avsluttet påsken 2013. Sammen med Tannlege Svein Gorseth har vi nå tatt i bruk våre topp moderne lokaler i 2. etasje i Oppdalsbanken. Flislagte gulv, og stilfulle frostbelagte glassvegger sørger for et rent og hygienisk uttrykk. Klinikken er bygget for framtiden med integrerte dataløsninger som vil kunne takle alt av dagens og kommende års teknologiske nyvinninger.

Vi kan nå vise til 3 behandlingskontor, hvorav 2 er utstyrt med LED-skjermer og intraoralt kamera. Dette vil føre til en ny dimensjon i opplevelsen til våre pasienter samt forenkle tannlegens hverdag med bildedokumentasjon.

Åsmund Gorset har nå jobbet siden sommeren i 2013. Vi tar fortsatt imot nye pasienter, og akutte behov kan forvente minimalt med ventetid!

Vi har nå fått inn kjeveortoped William Howard Clark hos oss, som til å begynne med vil jobbe to dager (torsdag og fredag) hos oss. Dette vil forenkle hverdagen for mange som slipper og ta turen til byen.

Adresse: Sunndalsvegen 8, 7340 Oppdal
Telefonnummer: 72421471
on.tesrog@egelnnat
By: Oppdal
Rute: Sunndalsvegen 8
Postnummer: 7340


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: tannlege oppdal, tannlege oppdal husnes
Anmeldelser
Fantastisk service. På gjennomreise og akutt behov for tannlege til min datter. Ringte klokken 2100, kunne komme med en gang. Ferdig klokken 2130. Fin opplevelse.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Tannlege Gorset.

Oppdal tannlege

åpningstider, plassering. Sunndalsvegen 8 oppdal lege kart bykart, satellitt visning. Tannlege Gorset adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Tannlege Gorset. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Tannlege Gorset med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Auna Legesenter Auna Legesenter 32 meter Oversatt av Google Avventer Original Pending
Tannlege Asphaug Tannlege Asphaug 190 meter Topp behandling!
Krishna dental clinic dakor Krishna dental clinic dakor 501 meter specialist for all dental treatments .
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler