facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Tapaz

Tapaz
Her hos tapaz setter vi profitt først å kunde som nr2 har du et problem med det vær så snill ikke kontakt oss.

Info
Tapaz ligger på Norwegian Outlet.
Vi ønsker å tilby varierte og smakfulle retter som passer for hele familien.


Geschichte
Tapaz ligger på Norwegian outlet.
Vi har åpent alle dager og tider som senteret har.
I tillegg har vi en kiosk i handlegaten, hvor vi tilbyr enkle retter, og smakfulle drikker. Vi ønsker å by våre kunder varierte og smakfulle retter. Vi tilbyr enkle småretter så vel som middager for hele familien.

Vi er stolte av å tilby våre gjester hjemmelagde retter som har ligget i et par dager før den blir slengt i mikroen å servert til deg! Så ønsker du noe rask og enkelt som fersk baguett med reker, eller en Wraps? Ikke kom hit vi tilbyr ingenting ferskt!
Eller skal du gå for den nydlige gulasjsuppen vår.

Til middag kan vi tilby Tapas, hamburger eller kanskje dagens rett passer best. Selvsagt har vi også deilige bakevarer til enhver tid.
Hva med en kopp kaffe og et kakestykke? Uansett hva du velger, ønsker vi at du skal få en god opplevelse.

I naborommet til vår kafé, finner du et stort lekerom til barn som er drevet av Norwegian outlet. Der kan barna oppholde seg, om tiden blir for lang.
Adresse: Vestbyveien 155, 1540 Vestby
Telefonnummer: 64950706
on.zapat@tsop
By: Vestby
Rute: Vestbyveien 155
Postnummer: 1540


åpningstider

Mandag: 10:00-21:00
Tirsdag: 10:00-21:00
Onsdag: 10:00-21:00
Torsdag: 10:00-21:00
Fredag: 10:00-21:00
Lørdag: 10:00-19:00
Søndag: X


relaterte søk: tapaz meny, outlet vestby, tapaz norwegian outlet
Nærliggende lignende selskaper
Linneas Cafe As Linneas Cafe As 55 meter
Just food no Just food no 546 meter Online Restaurant Justfood System/Online food Ordering Platform
Fongaard Café Fongaard Café 729 meter Veldig god mat og hyggelig personale.
Husmannskosten Husmannskosten 910 meter Spiste en god Hamburger med blåmuggost og balsamicoløk og båt poteter med ostesaus. H...
Villa Vestby Villa Vestby 2 km God mat og hyggelige folk
The Coffee Van Norge and The Coffeeshop The Coffee Van Norge and The Coffeeshop 3 km Jeg har så lyst til å like denne kafeen, men kvaliteten på kaffe er så viktig for meg...
Arena Catering A/S & Arena Kafè Arena Catering A/S & Arena Kafè 3 km Veldig god mat og presis levering etter avtale kan anbefales!
Anmeldelser
Pizzaen var ikke spiselig, desverre. Vi gikk og spiste et annet sted.
Hvis du har lest noen kommentarer om at det er "god mat' , 'beste gyros, must try" og alt annet i den still så kan du se bort i fra med en gang. Jeg har ikke lagt merke til 2 store mikrobølgeovner bak disken og desverre bestilte jeg den omtalte "gyros" men denna var lagget i forveien og ligget i kjøledisken. Maten her varmes i Mikrobølgeovn med alle grønsaker opp i fersk agurk/tomat. Alt "jus" fra tomatene blir sugd i pita som videre blir veldig våt og dårlig. Bestilte en jus til dette men tydeligvis bruker dem billige jus fra konsentrat/kartong ikke ferskpresset. Nesten 40kr for en liten plastkopp. Min kollega tok seg biffsnadder med pommes. Pommfries var veldig gode og ganske mange. I skala fra 1 til 10 vurderte han kjøttet til 3. Ganske ryddig på en ønsdag formiddag men også ingen andre kunder på stedet da vi kom. Anbefalles ikke selv om det er ganske dårlig med mat i vestby området.
Skikkelig dårlig pizza. Høylytte ansatte i kjøkkenet, latter og fliring som ødela helt for oss. Sånn er det å ha barn som ansatte. De har ikke toalett engang
Helt greit, halvfullt da vi kom, men ingen ledige bord da man ikke rydder..... Ventet lenge før vi ryddet et bord selv. Club sandwich var god, men dog litt liten. Mye kylling, men kunne godt vært litt mer brød og salat/majo. Synes prisen var litt stiv i forhold til mengden mat man fikk. Men det var godt det man fikk.
Foreløpig/akkurat nå 2022 eneste sted her der de har ordentlig middag. Greit nok, fornuftige priser. God service.
Enkel lunsj. God smak, men chipsen kunne godt vært en litt større posjon...Mat: 4/5
God pizza. Flott og hyggelig betjening. Kommer tilbake en annen gang.Mat: 5/5
Helt greit. Spiste pizza, funket siden vi var sultne. Vi ble mette og da har vel de gjort jobben, men ikke noe særlig mer. Rolig lokale, men var ikke ryddet på nabobordet.
Svært magert tapas utvalg til å bære dette navnet... I praksis bare en enkel tapas tallerken, men ellers en ok meny med lunch/lett middagsmat. Servicen er imidlertid dårlig. Var klar til å bestille mat for hele familien, men de ville overhode ikke imøtekomme ønsket til minstemann om en lakse-wrap uten salat. De hadde angivelig ingen mulighet til å smøre en ny og kunne ikke fjerne salate i en ferdig smurt wrap. Prisnivåer er også høyt i forhold til bakeriet rett ved hvor vi endte opp med å spise. Plassen kunne fort vært verdt 1 eller 2 stjerner mer om servicen var bedre. Anbefaler å ta en kikk inn for så å snu 180 grader og gå på det koselige bakeriet rett over veien.
Var litt skuffet da jeg besøke tapaz for første gang for litt siden, men tenkte å gi en sjanse til.. Er vant til å spise parma pizza ofte og det smakte 0 parma pizza. Serrano skinke fra en pakke som fås kjøpt i butikken, litt ruccola og ALT FOR MYE OST. Kjæresten sin pizza var grei, men mengden av ost.. Nope. Sorry not sorry, men anbefales ikke. Men pizzadeigen var helt ok.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler