facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Tapperiet Bistro

Tapperiet Bistro
Adresse: , Reine 8390, NO
Telefonnummer: 941 33 793
By: Reine
Postnummer: 8390


åpningstider

Mandag: 14:00-23:00
Tirsdag: 14:00-23:00
Onsdag: 14:00-00:00
Torsdag: 14:00-23:00
Fredag: 14:00-00:00
Lørdag: 14:00-02:00
Søndag: 12:00-18:00


relaterte søk: Tapperiet, Trondheim, Tapperiet Bistro meny, Lanternen Reine, Reine Rorbuer, Tapperiet Bergen
Anmeldelser
God mat med hyggelige ansatte! Fin uteservering. Var litt misforståelse angående bestillingen men løste seg kjapt! Anbefales
Veldig koselig sted og hyggelig betjening. Mye mat for pengene! Pizzaen var god, men fish n chipsen kan virkelig anbefales.
Vi hadde en super tur til Reinebringen i det superværet som Lofoten serverte i dag. Maten her smakte veldig godt, biffsnadder, pizza nr 4, hamburger og chips . God service og hyggelig betjening. Anbefales!
Maten smakte godt, men det luktet litt surt inne. Tror de stekte noe fisk. Kinakålen var kuttet i alt for store biter. Gjestene var plassert alt for nærme hverandre.
Fin atmosfære, hyggelig betjening og god mat! Har spist hær flere ganger.
Lite smakfull fiskesuppe, kald torskefile, transmak og rar smak på rundstykkene vi fikk ved siden av. Stiv pris, men god porsjon. Maten ble raskt servert...
Meget trivelig sted, hyggelig og imøtekommende betjening. Hyggelige priser. Er du på Reine, besøk stedet!
Fisburger er fiskekakesmakk i "Rema" brød og Hamburger er billige smakk.... Pizza fra frodige...bedre er i Cirkle. Bare er fint inne å sitter med te. Ikke anbefaler smakk.
Kjempeflott sted hvor vi satt ute pga vi hadde hund med. Nydelig mat og god service
Fint sted omgitt av fantastiske fjell . Vi tok bare en liten pause etter å ha vært en tur til Å. Herlig dag med masse sol.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Tapperiet Bistro.

Reine pizza

åpningstider, plassering. Tapperiet Bistro adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Tapperiet Bistro. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Tapperiet Bistro med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler