facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Taste of India

Taste of India

Info

Indiske cuisine i Trondheim



"We are indian restaurant, and are located in the city centre of Trondheim, Norway."
Adresse: Brattørgata 5, 7010 Trondheim, Norway
Telefonnummer: 73524600
moc.liamtoh@865013ialiak
By: Trondheim
Rute: Brattørgata 5
Postnummer: 7010


åpningstider

Mandag: 14:00 - 22:00
Tirsdag: 14:00 - 22:00
Onsdag: 14:00 - 22:00
Torsdag: 14:00 - 22:00
Fredag: 14:00 - 22:00
Lørdag: 14:00 - 22:00
Søndag: 14:00 - 22:00


relaterte søk: guru taste of india, indian restaurant in trondheim, guru taste of india molde meny, indian taj tandoori bodø meny, just eat taste of india, take out trondheim, new taste of india mysen meny, restaurant trondheim asiatisk
Nærliggende lignende selskaper
Indian Tandoori Indian Tandoori 52 meter Grei mat, iskaldt lokale, underbemannet.
Anmeldelser
Kan ikke anbefale å kjøpe Korma, denne var smakløs og skulle tro det skulle serveres på et gamlehjem. Nan var også både tørre og seige.
Heisann, jeg og fruen bruker ofte å bestille oss takeaway herfra. Dette har vi gjort i mange år, og årsaken er selvsagt at vi er veldig fornøyde med maten. Varierer litt hva vi bestiller, men ofte Chicken tikka masala,grill, eller Chili Chicken. Det både smaker og ser godt ut. Så for oss er dette mer enn bra nok, dessuten er prisen helt innafor. Mvh 2 trofaste kunder.
Bestillte fra Wolt. Maten smakte veldig lite Cheese Tikka Masala. Naanen var ok. Kan ikke anbefale.
Dette er desiderte det verste stedet jeg har spist såkalt indisk mat på. Har spist indisk store deler av Norge og dette er det verste stedet jeg har fått servert mat. Dårlig service og det smakte ikke indisk, mer som melk, sukker og vann med kjøtt. Også var det likevel så dyrt der trist. Rart det ikke er stengt ned av mattilsynet for lengst.
Bestilte via Foodora. Ordre ble først akseptert, men 10 min senere ble den kansellert uten grunn. Kanskje like greit når jeg ser de andre anmeldelsene her.
Ba om sterk mat, og spesifikt ikke sånn kjedelig norsk sterk, men indisk sterk. Smakte godt, men fullstendig uten krutt. MYE trøbbel med betalingsterminalene, brukte 10-15 forsøk, før det endelig gikk gjennom.
Bestilte take-away. Elendig opplevelse. Forstår ikke at kjøkkenet kan påstå at kvaliteten på maten er god nok til å ta betalt for. Har spist mye indisk mat i mitt liv, og dette var uten tvil den dårligste noensinne. Tørt brød, dyr ogsmakløs mat.
Fortreffelig service, maten kom på et blunk, noe som kan ha med at vi var de eneste der, men jeg gir dem den. Subjektivt likte jeg ikke maten, i min mening ble det for søtt, men mitt akkompagnement likte deres egne retter.
En veldig stor skuffelse! Det eneste jeg var fornøyd med var naan brødet. Kvaliteten på maten var ikke verdt pengene i det hele tatt. Drar aldri dit igjen.
Smakløs mat og verste servicen jeg har vært borti. Servitørene satt og spiste da vi var ferdig og spiste og hadde fullt bord og rydde i tillegg til at vi skulle bestille dessert. Ble ikke sett i det hele tatt og da samboeren ville ha med resterende da vi alikavel hadde betalt i dyre dommer måtte vi pakke selv. Ble heller aldri spurt om maten smakte. Dette blir siste besøket her.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler