facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Taste of India

Taste of India

Info

Indiske cuisine i Trondheim



"We are indian restaurant, and are located in the city centre of Trondheim, Norway."
Adresse: Brattørgata 5 , Trondheim 7010, NO
Telefonnummer: 73 52 46 00
moc.liamtoh@865013ialiak
By: Trondheim
Rute: Brattørgata 5
Postnummer: 7010



relaterte søk: taste of india trondheim, taste of india arendal, guru taste of india molde meny, taste of india buffet, taste of india trondheim meny, taste of india bergen, taste of india oslo, taste of india ski
Anmeldelser
Dette må være den kjipeste indiske maten jeg noen sinne har smakt. Bestilte butter chicken.. fikk noe kokosmelk greier. Ville ikke tilby kompensasjon heller. Hold dere unna!
Heisann, jeg og fruen bruker ofte å bestille oss takeaway herfra. Dette har vi gjort i mange år, og årsaken er selvsagt at vi er veldig fornøyde med maten. Varierer litt hva vi bestiller, men ofte Chicken tikka masala,grill, eller Chili Chicken. Det både smaker og ser godt ut. Så for oss er dette mer enn bra nok, dessuten er prisen helt innafor. Mvh 2 trofaste kunder.
Kan ikke anbefale å kjøpe Korma, denne var smakløs og skulle tro det skulle serveres på et gamlehjem. Nan var også både tørre og seige.
Dårlig kvalitet på kjøtt, både biff og lam. Fikk feil drikke. Dårlig stand på interiør og toalett.
Bestillte fra Wolt. Maten smakte veldig lite Cheese Tikka Masala. Naanen var ok. Kan ikke anbefale.
God service og fantastisk God mat! Anbefales på de sterkste.
Dette er desiderte det verste stedet jeg har spist såkalt indisk mat på. Har spist indisk store deler av Norge og dette er det verste stedet jeg har fått servert mat. Dårlig service og det smakte ikke indisk, mer som melk, sukker og vann med kjøtt. Også var det likevel så dyrt der trist. Rart det ikke er stengt ned av mattilsynet for lengst.
Ba om sterk mat, og spesifikt ikke sånn kjedelig norsk sterk, men indisk sterk. Smakte godt, men fullstendig uten krutt. MYE trøbbel med betalingsterminalene, brukte 10-15 forsøk, før det endelig gikk gjennom.
Bestilte take-away. Elendig opplevelse. Forstår ikke at kjøkkenet kan påstå at kvaliteten på maten er god nok til å ta betalt for. Har spist mye indisk mat i mitt liv, og dette var uten tvil den dårligste noensinne. Tørt brød, dyr ogsmakløs mat.
Bestilte via Foodora. Ordre ble først akseptert, men 10 min senere ble den kansellert uten grunn. Kanskje like greit når jeg ser de andre anmeldelsene her.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Taste of India.

Trondheim ındisk

åpningstider, plassering. Brattørgata 5 kart bykart, satellitt visning. Taste of India adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Taste of India. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Taste of India med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Indian Tandoori Restaurant Indian Tandoori Restaurant 53 meter "Velkommen til Indian Tandoori RestaurantTradisjonell indisk mat med trønderske ...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler