facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Taxi i Trondheim - Norgestaxi 08000

Taxi i Trondheim - Norgestaxi 08000

Historie

Norgestaxi Trondheim AS er et heleid datterselskap av Norgestaxi AS.

Norgestaxi AS driver drosjevirksomhet i de største byene i Norge.

Norgestax ASi skiller seg fra alle andre drosjeselskaper i Norge ved at vi er ”landsdekkende” – etablert i de fire største byene i tillegg til Drammen/Kongsberg/Hønefoss og med klare ambisjoner om ytterligere utvidelse og vekst.

Norgestaxi AS er heleid av Skandinavias største drosjeselskap, TaxiKurir AB, noe som sikrer profesjonalitet i utvikling av konkurransdyktig tilbud, servicegrad og kvalitet.
Taxikurir AB har utviklet sitt eget kvalitetskonsept basert på ISO9001-standard kvalitets- og miljøledningssystem som er implementert i konsernledelsen og i samtlige driftselskaper.

Daglig har konsernet ca 140.000 kjøreoppdrag med transport av ca 200.000 personer. Taxikurir har en årlig omsetning på omkring 4,5 milliarder SEK.

Medregnet Norgestaxi i Norge og Dantaxi i Danmark, er Taxikurir samt Taxi 020 Skandinavias største taxikonsern med ca 5.000 biler.

Adresse:
Telefonnummer: 08000
By: Trondheim



relaterte søk: Norgestaxi priser, Trondheim taxi tlf, Taxi Trondheim flyplass, TrønderTaxi, Taxi Værnes Trondheim tid, Billig taxi Trondheim, Taxi fra Værnes til Trondheim pris, Norgestaxi Bodø
Nærliggende lignende selskaper
TrønderTaxi TrønderTaxi 457 meter Forhåndsbestilling fungerte bra. Presis sjåfør.
Tripps Båtservice Tripps Båtservice 4 km En flott tur ble det over i dag. Det aller beste med turen var da vi mistet båten med...
Seildampskipet Hansteen Seildampskipet Hansteen 4 km Seildampskipet Hansteen er ei nesten 150 år gammel skute, og har nesten 150 år med sp...
H. B. Lysholm As H. B. Lysholm As 10 km Stolt leverandør av Taxitjenester for Trøndertaxi AS
Anmeldelser
Bestilte tur via Jip-appen, når jeg så at bilen var langt unna på kartet i appen så ble turen min "fullført". Fikk derfor mulighet til å "vurdere" turen som aldri hadde skjedd. Jeg gikk derfor fra hjemmet mitt til nærmeste Taxi-kø for å ta ny taxi, halvveis inn i ny taxi-tur ringer sjåføren fra Jip og sier at han er utenfor. Turen ble registrert "fullført" uten at den skjedde. Har sendt mail til kundeservice Jip i Trondheim uten svar nå, har gått 2 uker. Svindelbedrift.
Ikke anbefalt! Dessverre flere utenlandske Norges taxi sjåfører kan ikke norsk, prøver å lure, ber betale med vipps for eks.. Ikke alle, men fleste. Min respekt til alle ærlige sjåfører! Ikke hyggelig kundeservice eller, utpressere, tiggere. Kundeservice har ikke mål å hjelpe til sine kunder. Jeg har ikke hatt noe problem med norske sjåfører. Ingen hat, bare fakta. Norges taxi ukvalifisert og trenger reform.Sånn er det dessverre per i dag.
Styr unna bokstavelig talt!. Trafikkregler og fartsgrenser virker ikke til å være pensum hos sjåførene. Hold avstand.
Å skaffe taxi gjennom Norgestaxi appen lønner seg best da det blir mye billigere enn å ringe
Bestillt taxi dukket aldri opp. Måtte kjøre til flyplassen selv
Mistet skinnhansker i en bil. Ble ikke gjort noe for å finne. Rett og slett dårlig service.
Forferdelig kundeservice! Ikke kan de adressen jeg skal til… kan jo prøve google/ gps om de vil. Snakket på handsfree hele turen. Jeg må dirigere veien, og han kjører en mindre effektiv vei hjem… Ubrukelig og LATTERLIG at jeg som kunde skal betale så mye for en forferdelig kunnskapløs og ubrukelig service!!!
Latterlig kundeservice bestilte bil 17:35, tur ble akseptert av bil 5 minnuter fra heiteste i Trondheim. Etter 20 min store sjåfør på holdeplass 5 unna. Drosjen hadde en tur rundt Trondheim sentrum, Ila og opp forbi samfunnet, til Singsaker før sjåfør ikke fant meg. Hente sted var Pir II. Drosjen var opprinnelig på Solsiden. Styr unna, har er det null krav til drosjene, eierne, kundeservice eller noen i administrasjon. Søkte opp eier av bilen, svarte ikke. Ringte KS ble koblet ned. Ringte KS fra min private mobil og det ringte og rinte, men ingen svar. Styr unna Norgrs Taxi, hele sulamitten lukter apekatt.
Kundebehandling, fart, og forbudsskilt, det kjenner ikke Norgestaxi til, jeg måtte også, med dårlig venstrefot, og med krykker, bråstoppe midt i et fotgjengerfelt i dag, da en av deres sjåfører ikke brydde seg om meg, jeg har en finger....
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler