facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Taxibåten Langøy

Taxibåten Langøy

Info

Vår primærvriksomhet er persontransport i Kragerø skjærgården. Vi tilbyr også døgnservice. Hos oss får du en båt til alle tider på døgnet!

Historie

Taxibåten Langøy driver persontransport i Kragerø skjærgården. Vårt tjenesteområde er primært nedre del av Telemarkskysten.

Vi tilbyr døgnservice, slik at du kan få en båt til alle tider på døgnet.

Hovedholdeplassen er ved Taxibryggen i Kragerø (ved fergekaien). Vi kjører også fra andre felles brygger.

Vi er fleksible når det gjelder hvor vi henter og kjører til. Ta kontakt med oss, så finner vi en løsning som passer for akkurat deg!

Etikett

Taxibåten Langøy driver persontransport i Kragerø skjærgården. Vi er fleksible når det gjelder hvor vi henter og kjører til. Ta kontakt med oss, så finner vi en løsning som passer for akkurat deg!

Adresse: Sæternveien 21, 3770 Helle, Telemark
Telefonnummer: 930 00 000
on.netaabixat@tsop
By: Helle
Rute: Sæternveien 21
Postnummer: 3770



relaterte søk: taxibåt kragerø pris, jomfruland ferge pris, taxibåten tønsberg, taxibåt kragerø runar, taxibåt kragerø stabbestad pris, taxibåt stabbestad kragerø, aasvik taxibåt kragerø, ferje kragerø jomfruland
Anmeldelser
Kjører i hundre og helvete i 5-knopen. Tar ikke til seg kritikk når en prøver å si ifra at det er flere hytter med brygger ned mot havet som bader til alle døgnets tider. Hastighet er tydeligvis viktigere enn folks sikkerhet. Spesielt ille når det finnes en alternativ rute hvor en slipper 5-knopen. Edit: Ser båtfører har svart. Vil bare påpeke at dette skjer til alle døgnets tider, ikke bare på natten. Vil også understreke at han selv innrømmer at han kjører over fartsgrensen i svarene her.
Har lite respekt for fartsgrenser og generelt beboere i Kragerø. Anbefales ikke om du vil ha en hyggelig tur gjennom skjærgården! Edit: Å fraskrive seg ansvar for fartsgrenser er det samme som å kjøre i 80kmt i 30-sone fordi «det ikke burde gå folk der på natten». Tullprat!
Hadde en helt fanatiske opplevde med Taxibåten Langøy. Har litt båt skrekk, men så fort jeg kom på båten ble jeg møtt av rykende varm kjerne kar. Som ga meg korte og presise instrukser på hvordan man skulle oppføre seg. Alt dette til en pris som nesten er for god til å være sann.
Vi opplevde denne taxiservicen kjøre rett forbi våre badegjester ved geitholmen langt over 5 knop som er fartsgrensen her. Våre gjester og vi trodde de skulle bli påkjørt, men var heldigvis heldige denne gangen.
Helt knall! Makan til effektiv type skal du lete lenge etter. Aldri følt meg så godt tatt i mot i en taxi før. Ble tatt vare på med omhu fra start til slutt, som riktig nok tok cirka 30 sekunder fra Kragerø til Stabbestad. Top notch!
Kjører i hundre og h****** gjennom geiteholem med 5 knop grense. Blir krass og sur når han får beskjed om at folk bader, med kommentar "det er ikke mitt problem!".
Setter hastighet over folks sikkerhet. Respekterer hverken gitte fartsgrenser på sjøen, eller tilbakemelding fra folkene som bor der 5-knop er satt.
Han råkjører i 5 knops-sone. Det er farlig for oss å bade i vannet ved hytta når han kjører forbi.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler