facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Team Hadeland Langrenn

Info

Team Hadeland Langrenn er et langrennsteam med målsetning om å utvikle de beste lokale løperne opp på et høyest mulig nivå. Teamet består av en rekruttgruppe (15 og 16 åringer), juniorgruppe og seniorgruppe med både lokale og regionale løpere.

Historie

Teamet var det første i Norge i sin kategori og har utviklet seg i samarbeid med eierklubbene på Hadeland. De siste årene har man utvidet satsningen til også å innebære en rekrutt-gruppe for 15- og 16 åringer for å støtte bedre opp om rekrutteringen i klubbene.

Vi arrangerer dessuten åpen samling hver høst for utøvere helt ned til 12 årsalderen hvor våre trenere og løpere bidrar som instruktører. I fjor samlet samlingen mellom 60 og 70 lokale håpefulle unge langrennsløpere!

Fra og med sesongen 2012/2013 har teamet hatt sin egen smørevogn som har vært med på å heve vårt opplegg på norgescuprenn og i NM for våre løpere.

Adresse: Brokerudvegen 41, 2750 Gran, Norway
By: Gran
Rute: Brokerudvegen 41
Postnummer: 2750


Nærliggende lignende selskaper
Tufteparken GUS: Gran Ungdomskole Tufteparken GUS: Gran Ungdomskole 5 km Den offfisielle Facebook-siden for Tufteparken Gus (Gran Ungdomskole).
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler