facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Team Telemark

Team Telemark

Info

Team Telemark er et privatlag i langrenn på topp nasjonalt og internasjonalt nivå.

Historie

Telemark har fra sesongen 2016/17 et eget profesjonelt langrennsteam for både menn og kvinner. Det vil hete Team Telemark. Ideen er å samle hele Telemark om et felles prosjekt hvor alle som ønsker kan delta på sine premisser, føle eierskap og oppnå gode resultater.

Teamets sportslige mål er massiv synlighet, topplasseringer og gjerne medaljer i OL og VM, NM, verdenscup, Tour de Ski, Ski Classics, Skandinavisk Cup og Norges cup.

Den massive støtten vi har fått fra bedrifter, kommuner, idrettslag og private har gitt dem mulighet, inspirasjon og motivasjon til å realisere Team Telemark. Team Telemark er en kombinasjon av etablerte internasjonale stjerner, nasjonale toppløpere og de beste løperne fra Telemark.

Men dette er bare toppen av isfjellet, Team Telemark skal etablere opplegg for hospitering som gjør det mulig også for de nest beste å delta. Målet er å inspirere idrettslag og elever på toppidrettslinjene, samt legge til rette for samarbeid med høyskolemiljøene.

For unge løpere med ambisjoner vil det å trene, bo, leve og være med toppløpere og forbilder være av stor betydning for deres utvikling både sportslig og sosialt. Team Telemark har en klar målsetting om å ta vare på utøverne på flere vis enn i skisporet.

Team Telemark skal så langt det lar seg gjøre ha sine treningssamlinger i Telemark og vil arbeide aktivt med å profilere Telemark og stedene de er på. Fokuset er å dra linjene fra Telemarks stolte skihistorie, Sondre Norheim i Morgedal og tungtvannsaksjonen frem til dagens moderne langrennshelter. Team Telemark har som mål få frem alt det fantastiske i Telemark, markedsføre og engasjere på tvers av generasjoner og grenser.

Et godt eksempel på dette er at Telemarks beste langrennsløper gjennom tidene, Ella Gjømle Berg og Kristin Størmer Steira er tiltenkt sentrale roller i satsingen. Team Telemark blir verdens første profesjonelle team for damer og vil konkurrere på svært høyt internasjonalt nivå.

Men disse damene vil på en unik måte også sette Telemark på kartet som innovativt, modig og likestillingsbevisst. I dag er det ingen jenter i Telemark som driver langrenn på høyt nivå. Team Telemark ønsker å endre på dette gjennom å inspirere barn, unge og voksne jenter til å kunne satse så langt de ønsker i og utenfor skisporet.

Adresse: Norheimvegen 200,, 3825 Lunde, Telemark
Telefonnummer: 959 40 507
on.krameletmaet@tsop
By: Lunde
Rute: Norheimvegen 200,
Postnummer: 3825



relaterte søk: team telemark instagram, team veidekke
Nærliggende lignende selskaper
Bygdefolk for rovdyr lokallaget region2 Bygdefolk for rovdyr lokallaget region2 4 km Frivillig org som vil beskytte de rødlistede rovdyrene/rovfuglene i Norge Gå inn på w...
Lundevang Filmklubb Lundevang Filmklubb 6 km Verdens beste bygdekino
Telemarkskanalrittet Telemarkskanalrittet 6 km Telemarkskanalrittet 2018 går av stabelen 26. mai 2018 og er det 17. i rekken. Løypel...
Fagforbundet Nome Fagforbundet Nome 10 km Fagforbundet Nome, er lokalforeningen av Fagforbundet.Norges største Fagforbund, med ...
Kjeldal Kvinneforening Kjeldal Kvinneforening 46 km Kjeldal Kvinneforening ble stiftet 23.mars 1882 og har som formål å fungere som velfo...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler