facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Technomedics Norge

Technomedics Norge

Info

Technomedics Norge AS
Dental og Kirurgi – kvalitet og kompetanse

Historie

Technomedics Norge as ble etablert i 1985 og har siden den gang beholdt målsetningen om å være en dentalleverandør som kan tilby det ypperste innen dentale og kirurgiske produkter.
Vårt kontor, lager og kursrom ligger i Askim. Vi har 14 dyktige og erfarne medarbeidere. Vi vil takke alle våre kunder for et godt samarbeid og for den tillit vi er blitt vist.

Til deg som ennå ikke kjenner Technomedics – gi oss gjerne en utfordring – vi skal gjøre vårt ytterste for å hjelpe deg!



"Technomedics Norge AS ble etablert i 1985.Vi har siden den gang beholdt vårt mål om å være en dentalleverandør som kan tilby det ypperste innen dentale og kirurgiske produkter. Vi holder til i Askim, Østfold og har 15 dyktige og erfarne medarbeidere.Gi oss gjerne en utfordring – vi skal gjøre vårt ytterste for å hjelpe deg!"
Adresse: Gramveien 68, 1832 Askim, Norway
Telefonnummer: 69 88 79 20
on.scidemonhcet@tsop
By: Askim
Rute: Gramveien 68
Postnummer: 1832



relaterte søk: Technomedics kurs
Nærliggende lignende selskaper
Legesenter Daivike Legesenter Daivike 643 meter Veldig dyktig lege
Legesenter Daivike Legesenter Daivike 643 meter Veldig dyktig lege
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler