facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Technopolis

Technopolis

Info

Velkommen til Technopolis Fornebu

Hold deg oppdatert på våre spennende aktiviteter og nyheter fra Technopolis Fornebu og brukerforeningen Technoport.

Vår oppgave

More than squares – Vi gir våre leietakere så mye mere enn bare kontorlokaler. Dra nytte av våre servicetilbud å få en mer effektiv arbeidsdag.

IT Fornebu har 8 møterom i alle størrelser, auditorium, servering og fasiliteter for videokonferanse. Start dagen med en herlig kaffe i Kai-Fjell hallen, ta deg en treningsøkt i løpet av dagen i vårt trimrom eller en sykkeltur på Fornebulandet. Technoport har 20 sykler tilgjengelig for gratis utlån. Campusen har 2 kantiner, en kaffebar og dagligvarebutikk. Lei av å stryke skjorter? Lever dine klær til Hvit Snipp og få en god start på uken med rene skjorter. IT Fornebu har også frisør og helsetjenester tilgjengelig på campusen.

Etikett

Nytt kontor i et spennende pulserende miljø og flotte omgivelser? Ta kontakt med oss i dag så er vi behjelpelig med å finne ditt nye drømmekontor for dine ansatte.

Produkter

Kontor 10m2 - 2,000m2
Møterom
Fasiliteter for Videokonferanse
Auditorium
Kantiner
Resepsjon
Parkering
Frisør
Dagligvare
Gym



"Flexible office space in Fornebu, Greater Oslo. Is your company looking for a new home in Greater Oslo? Find flexible office space that adapts to your needs at Technopolis Fornebu."
Adresse: Martin Linges vei 25 , Fornebu 1364, NO
Telefonnummer: 67 82 70 00
on.siloponhcet@tsop
By: Fornebu
Rute: Martin Linges vei 25
Postnummer: 1364



relaterte søk: technopolis fornebu, technopolis resepsjon, technopolis parkering, technopolis oyj, it fornebu technopolis, technopolis menu, technopolis kantine, technopolis transit
Anmeldelser
Alltid hyggelig å jobbe her:
Du skal se langt etter frekkere resepsjonist.
Adseo as er et performance markedsføringsbyrå som holder til på Technopolis på Fornebu. Fra våre kontorlokaler har vi alle fasiliteter for å levere seo, Google ads, facebook ads, nettsider, nettbutikker med mer til våre kunder. Technopolis sørger for et problemfritt kontorhold.
Kantinen drevet av Iss er dessverre den verste kantinen hvor jeg har spist. Ta turen til Telenor. The worst food ever, eat at Telenor, 300 meters away!
Ekstremt dårlig kantine ordning. Forrige kantine hos forrige arbeidsgiver fikk jeg dobbelt så god kvalitet for halvparten av prisen, og alt var laget fra bunn og presentert på god måte . Det skal ikke koste 100 kroner for en lunsj, med smoothie.
Kontoret vårt ligger her. Super plass, flere resturanter, cafe og ett par andre tilbud. Sosiale arrangementer en gang i blant. Fine lokaler.
Et bra sted dette. Bra at terminalen på Fornebu Flyplass er bevart
Spennende å se hvordan den gamle terminalen på Fornebu flyplass er endret og utnyttet
Nydelig sted, flotte møte lokaler og fin lokasjon
Grei plass, men vanskelig å finne frem i.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Technopolis med offentlig transport


IT Fornebu 210 meter
145
24
270
28
31
31E
81
Rolfstangen 340 meter
31
Fornebu vest 430 meter
145
24
270
28
31
31E
81

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler