facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Teknikk Bygg og Tømrerfirma As

Info

Vi er et lite tømrerfirma med 3 norske ansatte med fagbrev som tømrer. Vi driver med alt av oppussing og rehabilitering. Vi kan levere totalenterprise.

Historie

Vi er et lite nyetablert firma med 2 norske ansatte med fagbrev som tømrer. Firmaet eies og drives av Trygve Magnus og Erik Skar.
Vi har lang erfaring fra tidligere med bla. Oppusing/rehabilitering av leiligheter/hus, Tilbygg, utskifting av tak/vinduer/dører/gulv/kledning.
Vårt mål er å levere høyest mulig kvalitet på arbeidet. Vi har gode samarbeidspartnere innen norske rørlegger/elektrikker og maler som leverer samme høye kvalitet på arbeidet som vi tilstreber.

Adresse: gullberget 28, 1354 Bærums Verk
Telefonnummer: 91808053
By: Bærums Verk
Rute: gullberget 28
Postnummer: 1354



relaterte søk: Teknikmagasinet
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Teknikk Bygg og Tømrerfirma As.

Bærums verk tømrer

åpningstider, plassering. gullberget 28 kart bykart, satellitt visning. Teknikk Bygg og Tømrerfirma As adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Teknikk Bygg og Tømrerfirma As. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Teknikk Bygg og Tømrerfirma As med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Tømrermester Roy Sørensen AS Tømrermester Roy Sørensen AS 1 km Meget fint arbeid. Nøyaktig, kom i rett tid. Anbefales.
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler