facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Teknobingo Brumunddal

"Teknobingo Brumunddal AS tilhører en av landets største kjeder for bingo- og automatspill. Spill bingo på papirbonger, på terminaler som krysser av tallene automatisk eller delta i spill i din lokale bingohall via internett. Prøv også våre raskere sidespill; Lynbingo , Superbingo, mange forskjellige databingospill og spilleautomaten Belago.Alle spillene har attraktive pengepremier og jackpotter opp til 50.000 kr. Vi er også tippekommisjonær. I Teknobingo/Spillorama spiller du trygt, sosialt og lovlig med alle spill på ett og samme sted. Aldersgrense 18 år.Kjeden utbetaler årlig mer enn 19 millioner kr til i alt 316 foreninger.Følg oss på Facebook for løpende nyheter."
Adresse: Brugata 11 , Brumunddal 2380, NO
Telefonnummer: 909 97 777
By: Brumunddal
Rute: Brugata 11
Postnummer: 2380


Anmeldelser
Koselig sted, hyggelige folk, og jeg har blitt kunde her. Helt greie priser på kiosk varer, men de har Fest kveld på Fredager, og da er det gratis hamburgere.
God service. Variable spill. Lav pris på kuponger. Flotte ekstrastrekninger med premier ved høytider. Godt sosialt miljø. Handicap inngang. Høye jackpoter på inntil 30.000 kr på bingo og inntil 12.000 kr på automater. Flere spørsmål, send mld.
Stedet er koselig, med oppdaterte dataskjermer for teknobingo. Det er dessverre ofte litt feil over systemet, men ikke store ting som tar lang tid. Hyggelig betjening og koselige lokalfolk.
Spillehall,sosialt og koselig.
Kan bruke både kort og kontanter her
Hyggelig betjening og koselig miljø
Hyggelig plass med trivelige folk
Kjempekoselig sted
Oversatt av Google Jeg var her med min beste venn per-erik junior og vi hadde det kjempegøy! Original I was here with my best friend per-erik junior and we had a great time!
Oversatt av Google Fantastisk koselig miljø og hyggelige mennesker! Original Fantastiskt mysig miljö o trevliga människor!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler