facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Tekslo Dykkerklubb

Tekslo Dykkerklubb

Info

Tekslo Dykkerklubb ble stiftet i 1986 i Sund Kommune på Sotra vest av Bergen. Klubben sin aktivitet er for øyeblikket økende og nye medlemmer er velkommen.

Historie

Tekslo Dykkerklubb ble stiftet i 1986 i Sund Kommune på Sotra vest av Bergen. Vi holder til ved kleppe båtlag. Kompressor og båt ligger her. Vi starter med faste termindykk til høsten av.

Adresse: Kleppasjøen 87, 5378 Klokkarvik
By: Klokkarvik
Rute: Kleppasjøen 87
Postnummer: 5378


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Tekslo Dykkerklubb.

Klokkarvik frivillig organisasjon

åpningstider, plassering. Kleppasjøen 87 kart bykart, satellitt visning. Tekslo Dykkerklubb adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Tekslo Dykkerklubb. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Tekslo Dykkerklubb med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Kleppe Båtlag Kleppe Båtlag 4 km God båthavn i Sund Komme på sørøstspissen av sotra. Bobilcamp og selskapslokale på pl...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler