facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Telefonkioskene v/ Majorstuhuset

Adresse: Valkyriegata 8 , Oslo 0366, NO
By: Oslo
Rute: Valkyriegata 8
Postnummer: 0366



relaterte søk: Telefonkiosk Trondheim, Telefonbokser
Anmeldelser
Majorstua har høy tetthet av kiosker. Det er en Narvesen-kiosk på t-bane perrongen, og to andre i umiddelbar nærhet. Så denne virker litt unødvendig. Den er liten og trang, med kun et helt grunnleggende utvalg kioskvarer. Du får VG, Dagbla', ferske boller og pølser ikke alltid like ferske, så har du dårlig tid og er veldig sulten eller trenger lett lesestoff kan denne kiosken være et alternativ. Ellers vil jeg anbefale noen av de mange andre kioskene i nærheten.
Utvannet kaffe og kakako i automaten.
Kjempe bra kiosk!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Telefonkioskene v/ Majorstuhuset.

Oslo lokale perler

åpningstider, plassering. Valkyriegata 8 kart bykart, satellitt visning. Telefonkioskene v/ Majorstuhuset adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Telefonkioskene v/ Majorstuhuset. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Telefonkioskene v/ Majorstuhuset med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler