facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Telemark Hung Kuen Kung Fu Club

Telemark Hung Kuen Kung Fu Club

Info

Vi prøver å spre tradisjonell kung fu, en sør kinesisk stil kalt
Klubben ble startet i1985 av Sifu Tony Brown, fra USA.

Historie

Klubben ble startet i 1985 av Sifu Tony Brown, når han flyttet tilbake til USA i begynnelsen av 90 tallet overtok Terje Steen en liten stund, før Ivar Boxaspen fortsatte, han flyttet til Bergen i 95, da tok Ronny Bugtene over drifta. I 2005 (?) tok Jon Westgård over.

Hung Kuen er en av hoved stilene fra sør kina, og trolig den eneste som fortsatt trenes organisert. Den er kjent for lave stillinger og kraftig angrep, mye hånd teknikk for nærkontakts forsvar/angrip. En ekstern stil, men som også har en del intern trening.

Man vil få innblikk i Kinesisk kultur, kampkunstens disiplin, egen tålmodighet og utholdenhet. Du vil bli sterkere, få bedre motorikk, trimmet hukommelsen og forhåpentligvis bedre holdning ovenfor dine medmennesker. Dette kan se ut som en dans, men ikke la deg lure, teknikkene som læres er for aktivt selvforsvar, hvor man kan angripe og hvor man burde unngå.

Velkommen til en hobby/livsstil som kan vare livet ut, uten å bli utlært.. For jo mer du lærer, jo flere og mer detaljerte blir spørsmåla!

-J.W

Adresse: Frisklivssenteret på kjølnes, Porsgrund, Telemark, Norway
Telefonnummer: 97741419
By: Porsgrund
Rute: Frisklivssenteret på kjølnes


Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler