facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Telenor Norge

Telenor Norge
Adresse: Gladbakken 1, 2070 Eidsvoll
Telefonnummer: +4795005638
By: Eidsvoll
Rute: Gladbakken 1
Postnummer: 2070


åpningstider

Mandag: 10:00 - 20:00
Tirsdag: 10:00 - 20:00
Onsdag: 10:00 - 20:00
Torsdag: 10:00 - 20:00
Fredag: 10:00 - 20:00
Lørdag: 10:00 - 18:00


relaterte søk: Telenor Nettbutikk Kundeservice, Telenor Nettbutikk telefon, Telenor Nettbutikk kontakt, Telenor kampanje bredbånd, Telenor Kundeservice, Telenor mobil, Kart over basestasjoner Telenor, Telenor Dekningskart 5G
Anmeldelser
Tidenes dårligste kjøpsopplevelse. Måtte krangle meg frem til å få lov til å kjøpe en telefon til 15,500 kr. Om du spør om en bekreftelse på at du kan endre til kontantkort med Swap, blir du nektet å kjøpe telefonen. Dette er egne regler denne Telenorbutikken lager. Det står ikke noe i avtalen om at man ikke kan bytte til kontantkort i etterkant. Så om du har lyst til å måtte krangle og føle deg som en kriminell etter å ha «fått lov» til å bruke over 15,000 kr, kan jeg varmt anbefale denne butikken.
Det var god service I butikken og betjeningen var veldig hyggelig og hjelpsom. Han var imøtekommende og la frem alternativer med priser. Slik at jeg kunne finne det jeg skulle ha.
Denne gangen fikk jeg kjøpt det lille jeg skulle ha og fikk den hjelpen jeg trengte, men skal jeg kjøpe mobil så er det ikke hit jeg går pga en tidligere hendelse. Sist sommer var jeg innom for å kjøpe en ny smarttelefon og da ble jeg avspist med at de hadde ikke knappetelefoner. Vel har jeg grått hår men det var ikke knappetelefoner jeg spurte etter. Etter mye om og men viste det seg at de ikke hadde fått den inn i butikken enda. Den dagen var det to eldre til i køen foran meg som også fikk en elendig behandling og som gikk derfra i sinne. Håper dette var bare var en dårlig dag for den uvennlige butikkmedarbeideren som stod kassa, men det har ikke vært en butikk jeg har hatt lyst å besøke igjen.
Greit utvalg, hører betjeningen på hva kundene ønsker og spør om? Fokus kun for og selge, tar jo litt overhånd av henvendelsen.
Her er det noen unger kjekke karer som jobber. De er ivrige etter å hjelpe. Alltid blide og imøtekommende x10
Hyggelig betjening MEN nå tar de betalt for å hjelpe Telenors kunder 99,- for å få tak i puk-koden man har rotet bort
Har kjøpt ny Samsung S10+ og er fornøyd med kjøp av telefonnummer 2 Anbefales
Flott service og imøtekommende,interesserte og dyktige ansatte
Den er helt OK,veldig hjelpsom og blide.
Kjapt og enkelt, fikk hjelp med engang og alt gikk knirkefritt
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Telenor Norge.

Eidsvoll telemarketing

åpningstider, plassering. Gladbakken 1 eidsvoll mobiltelefonbutikk kart bykart, satellitt visning. Telenor Norge adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Telenor Norge. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Telenor Norge med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler