facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Telia Amfi Arena

Historie

Vi i Telia tilbyr deg mobiltelefoner, mobilabonnement og tjenester, mobilt bredbånd og tilleggsutstyr. Vi vil finne den beste løsningen for deg og din familie, både på mobil og på abonnement. Du kan kjøpe mobiler og abonnement med og uten binding, og du vil få like god service uavhengig av hvilken operatør du bruker! I Telia finner du hver uke mange spennende tilbud, aktiviteter og kampanjer. Ta turen innom oss og våre serviceinnstilte selgere hjelper deg med et smil om munnen. Vi ønsker at våre kunder skal være fornøyde, så om du opplever det motsatte så gjerne si ifra til oss. På den måten kan vi alltid prøve å bli bedre. Velkommen til oss i Telia-butikken :)

Adresse: Vesterveien 4, 4836 Arendal, Norway
Telefonnummer: 37 02 16 53
By: Arendal
Rute: Vesterveien 4
Postnummer: 4836


åpningstider

Mandag: 09:00 - 20:00
Tirsdag: 09:00 - 20:00
Onsdag: 09:00 - 20:00
Torsdag: 09:00 - 20:00
Fredag: 09:00 - 20:00
Lørdag: 09:00 - 18:00


relaterte søk: telia telefon, telia mobil
Nærliggende lignende selskaper
Elkjøp Phonehouse Arendal Elkjøp Phonehouse Arendal 104 meter Jeg hadde problemer med Jaybird Freedom special edition kjøpt på Black Friday som je ...
Telenor Norge Telenor Norge 2 km Super service og flott butikk
Anmeldelser
Fungere overhode ikke.. burde vært anmeldt. denne form for kunde service burde seriøst ikke vært mulig i Norge i sept 2023- Her er det bare og vente timer timer.. timer.. singel bedrift. Bruk et annet selskap ..
Jeg har alltid syntes det har vært kleint å dra å oppsøke kundeservice angående problemer. Nå er det ikke jeg som er hos Telia, men min samboer. Hver gang jeg kommer ditt blir jeg like imponert på hvor fantastisk kundeservicen er på Telia Amfi Arena. Det gjør nesten at jeg har lyst til å kjøpe noe bare for å få gjennoppleve opplevelsen. Anbefales på det sterkeste.
Total mangel på kundeservice. Ventet en time på telefonen før jeg ga opp. Håpløst
Disse selgerne yter topp service.Synd at ikke resten av firmaet Telia har samme innstilling.Disse går det an å ringe til,uten å få en stor mobilregning.
Fant ikke det jeg trengte, men vi fikk god service og mange tips om hvor vi kunne finne det vi så etter.
Hyggelige og imøtekommende ansatte som hjalp til med en forsikringssak på en telefon. Ellers ryddig og oversiktlig butikk. Ingenting å sette fingeren på.
Alltid veldig hyggelig fyr som jobber der.. og som vet hva han snakker om
Bra service, synd ikke resten av netcom er like service innstillt som disse selgerene.
God service og meget hyggelig betjening
SVÆRT GOD KUNDEBEHANDLING!!!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler