facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Telia Jekta

Telia Jekta

Info

Mobiltelefon og abonnement

Historie

Vi i Telia tilbyr deg mobiltelefoner, mobilabonnement og tjenester, mobilt bredbånd og tilleggsutstyr. Vi vil finne den beste løsningen for deg og din familie, både på mobil og på abonnement. Du kan kjøpe mobiler og abonnement med og uten binding, og du vil få like god service uavhengig av hvilken operatør du bruker! I Telia finner du hver uke mange spennende tilbud, aktiviteter og kampanjer. Ta turen innom oss og våre serviceinnstilte selgere hjelper deg med et smil om munnen. Vi ønsker at våre kunder skal være fornøyde, så om du opplever det motsatte så gjerne si ifra til oss. På den måten kan vi alltid prøve å bli bedre. Velkommen til oss i Telia-butikken :)
Vi prøver alltid å finne den beste mobile løsningen for deg og din familie.
Våre hyggelige butikkansatte er alltid klare for å hjelpe deg med det du måtte ønske.
Vi ønsker at våre kunder skal være fornøyde, så om du opplever det motsatte gjerne si ifra til oss. På den måten kan vi alltid prøve å bli bedre. Velkommen til oss i NetCom butikken



"Nå får du mer fra Telia Vi tilbyr deg det beste av TV- og strømmetjenester, internett og mobil. Enten det gjelder mobilabonnement eller mobiltelefoner, TV og Mobilt Bredbånd, bedriftsløsninger, tilleggsutstyr og tjenester. Vi vil alltid hjelpe med å finne den beste løsningen for deg og din familie. Du kan kjøpe mobiler og abonnement med og uten avtale. Hos Telia-butikken finner du hver uke mange spennende tilbud, aktiviteter og kampanjer. Ta turen innom oss og våre serviceinnstilte ansatte hjelper deg mer enn gjerne med et smil om munnen. Velkommen til oss i Telia-butikken"
Adresse: Heiloveien 19, 9015 Tromsø, Norway
Telefonnummer: 40 00 13 35
By: Tromsø
Rute: Heiloveien 19
Postnummer: 9015


åpningstider

Mandag: 10:00 - 20:00
Tirsdag: 10:00 - 20:00
Onsdag: 10:00 - 20:00
Torsdag: 10:00 - 20:00
Fredag: 10:00 - 20:00
Lørdag: 10:00 - 18:00

Nærliggende lignende selskaper
Telenor Norge Telenor Norge 62 meter
Mobit Breivika Mobit Breivika 2 km Alltid god service og rask behandling
Snakk AS Snakk AS 3 km Disse gutta kan mobiltelefoni. Takk for super service.
Siam Elektronikk Siam Elektronikk 4 km Helt grei kunde behandling ingen ting å klage på
Anmeldelser
Fikk ikke kjøpt noe, da det var en person på jobb og 10 stk i kø. Ingen kommunikasjon ut til køen, og generelt dårlig flyt. Fint for de at de har mye å gjøre, men spørs om det fortsetter slik hvis de ikke har mer fokus.
Telia er den beste mobil opperatøren jeg har vært borti. Har jeg ett problem så hjelper de med engang og deres kundeservice og ansatte i butikkene hjelper alltid med det du enn lurer på. Kommer neppe til å skifte bort telia
Alltid vært fornøyd med telia, utrulig god kundeservice. Alltid hjelpsomme om det er et problem på telefon eller noe annet. Kan virkelig anbefale telia.
Kjempe flott butikk med kanon service.
Veldig hyggelig og hjelpsomt personal.
Hyggelig betjening og god service
Kjempe flott service
Oversatt av Google Liten butikk, men hjelpsomt personale, fikk alle de nyeste telefonene. God orientering i problemløsning. Original Small shop but helpful staff, got all the latest phones. Good orientation in problem solving.
Oversatt av Google Dårlig kundeservice.. Original Bad costumer service..
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler