facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Telia Storbyen

Telia Storbyen

Historie

Vi i Telia tilbyr deg mobiltelefoner, mobilabonnement og tjenester, mobilt bredbånd og tilleggsutstyr. Vi vil finne den beste løsningen for deg og din familie, både på mobil og på abonnement. Du kan kjøpe mobiler og abonnement med og uten binding, og du vil få like god service uavhengig av hvilken operatør du bruker! I Telia finner du hver uke mange spennende tilbud, aktiviteter og kampanjer. Ta turen innom oss og våre serviceinnstilte selgere hjelper deg med et smil om munnen. Vi ønsker at våre kunder skal være fornøyde, så om du opplever det motsatte så gjerne si ifra til oss. På den måten kan vi alltid prøve å bli bedre. Velkommen til oss i Telia-butikken :)



"Nå får du mer fra Telia Vi tilbyr deg det beste av TV- og strømmetjenester, internett og mobil. Enten det gjelder mobilabonnement eller mobiltelefoner, TV og Mobilt Bredbånd, bedriftsløsninger, tilleggsutstyr og tjenester. Vi vil alltid hjelpe med å finne den beste løsningen for deg og din familie. Du kan kjøpe mobiler og abonnement med og uten avtale. Hos Telia-butikken finner du hver uke mange spennende tilbud, aktiviteter og kampanjer. Ta turen innom oss og våre serviceinnstilte ansatte hjelper deg mer enn gjerne med et smil om munnen. Velkommen til oss i Telia-butikken"
Adresse: Roald Amundsensgate 36, 1723 Sarpsborg, Norway
Telefonnummer: 69 12 12 75
By: Sarpsborg
Rute: Roald Amundsensgate 36
Postnummer: 1723


åpningstider

Mandag: 09:00 - 20:00
Tirsdag: 09:00 - 20:00
Onsdag: 09:00 - 20:00
Torsdag: 09:00 - 20:00
Fredag: 09:00 - 20:00
Lørdag: 09:00 - 18:00

Nærliggende lignende selskaper
Telenor Norge Telenor Norge 105 meter
teknikkspesialist1.no teknikkspesialist1.no 1 km Veldig bra service hyggelig folk
Anmeldelser
Kjøpte skjermbeskytter og ansatt installerte den i butikk. Ansatt som installerte var hyggelig og flink. Likevel ble beskytteren installert med en liten luftboble i eller støvkorn. Ikke lenge etterpå har det kommet en ripe i skjermbeskytteren tvers over telefonen. Noe som da førte til at jeg måtte dra tilbake til butikken og ønsket hjelp. Var redd ripen hadde gått i glasset. Uansett ansatt nektet å imøtekomme reklamasjonen fordi jeg ikke hadde kvittering. Dette opplevde jeg som veldig uheldig kundeservice da 1 jeg kjøpt en tjeneste 2 de har installert tjenesten 3 de har installert tjenesten feil 4 de nekter å rette opp feilen uten at kunden betaler for ny skjermbeskytter FORDi kunden ikke har kvittering. Svært dårlig kundeservice. I samtale med Telia kundeservice per telefon fikk jeg medhold i at dette var en veldig uheldig måte å imøtekomme kunder på. Moralen i historien, når du jobber med salg og service, og kunden trenger hjelp og reklamasjon "don't be a Karen"
Bra butikk med hyggelig personell. Gikk fort fra jeg leverte tlf. Til service og fikk den igjenn.
En merkelig opplevelse. Selger uttaler at Samsung nye mobil Flip må ha abonnement på 10 GB eller TeliaX og at mitt abonnement på 3Gb ikke var godt nok. Rart at abonnement har så mye å si.
Omg.... For en dårlig service. De som jobber der var veldig sur. Spesielt en man som jeg hadde snakket med i dag. Han var ikke noe hyggelig og gidder ikke å hjelpe til noe. Den person burde ikke hatt sånne jobb. Han passe ikke inn til den jobben. Selv om jeg er ikke Norsk men jeg er også et menneske. Han var rasistisk rett og slett.
Dårlig service! Betjeningen, bruker for lang tid på forklaringer til ikke handlende kunder! Har stått for lenge og ventet på tur for å kjøpe nettbrett og telefon. Pga at betjeningen har prioritert kunder som bare lurer på og ikke skal handle... Da har jeg valgt å gå et annet sted ikke telia for å gjøre mine kjøp. Ikke fornøyd med Telia!
Stod der i 30 minter og venta til å finne ut at de ikke har skjermbeskytter til Samsung telefoner
Har snakket mye med de som jobber her og har en positiv vurdering av dem.Gutta vet nøyaktig hva de prater om,så anbefaler denne butikken.
Super service. Fikset telefonen min på to minutter og da slapp jeg å betale. Godt utvalg. Tydelig at de vet hva de gjør der
God service hyggelig personale. Håndsprit synlig og tilgjengelig både i inngangen og ved kassa
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler