facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for telsys

telsys

Info

Telsys leverer internettbaserte tjenester som online backup, e-post, ipFaks, websider, webhotel og filarkiv til små- og mellomstore bedrifter i hele Norge.

Historie

Siden 2006 har Telsys levert sikre og solide IT-løsninger til små og mellomstore bedrifter over hele landet. Vi leverer nettbaserte løsninger som gir bedriftene økt sikkerhet, økt fleksibilitet og økt effektivitet – til en fornuftig pris.

Telsys er en norsk bedrift som tenker sikkerhet i første rekke. Vi lagrer alle data på servere som står stasjonert på to ulike norske lokasjoner. Telsys Online Backup og Telsys Norsk Helsenett-backup krypterer alle filene før de forlater kundens datamaskin. Telsys Online Backup er CTRL-sertifisert i henhold til IKT-Norges bransjenorm. I tillegg er vi en av få backupleverandører som er godkjent som sikre nok til å levere backup inn mot Norsk Helsenett.

I tillegg til Telsys Online Backup og Telsys Norsk Helsenett-backup, leverer vi også e-post (Zimbra), ipFaks, ipFaks+, websider, webhotel, filarkiv, terminalserver og infoskjerm.

Kontakt oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe din bedrift med sikre og solide IT-tjenester.

Vår oppgave

Telsys AS skal være foretrukken totalleverandør av internettbaserte tjenester i SMB-markedet.

Produkter

Telsys Online Backup
Telsys Norsk Helsenett-backup
Telsys ipFaks
Telsys ipFaks+
Telsys Epost Zimbra
Telsys Webhotell
Telsys Websider
Telsys Filserver
Telsys Terminalserver
Telsys Infoskjerm

Adresse: Mikkelsmyrveien 1, 4515 Mandal, Norway
Telefonnummer: 64000000
on.syslet@tsop
By: Mandal
Rute: Mikkelsmyrveien 1
Postnummer: 4515



relaterte søk: telsys fiber, telsys webmail, telsys mandal, telsys ipfaks, telsys support, zimbra log in, telsys kundesupport, zimbra norge
Nærliggende lignende selskaper
Energy Manager Energy Manager 847 meter Programvare for energiledelse.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler