facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for TempoTempo

TempoTempo
"Vinbar med mat. Kjøkken til 23:00 tirsdag-torsdag og til 01:00 fredag og lørdag. Obs! Menyer man finner på nettet stemmer aldri:-"
Adresse: Domkirkegaten 6 A , Bergen 5017, NO
Telefonnummer: 463 20 817
By: Bergen
Rute: Domkirkegaten 6 A
Postnummer: 5017



relaterte søk: tempotempo skostredet, tempotempo bergen, tempo tempo meny, tempo tempo pizza, tempo tempo bergen meny, tempo tempo bordbestilling, tempo tempo restaurant, tempo tempo restaurant bergen
Anmeldelser
Den beste maten jeg har smakt i hele mitt liv, og veldig hyggelig atmosfære! Hyggelig personale, god øl, kult sted! Husk at porsjonene er små, og det er mer et mat-opplevelse-sted enn spise-seg-mett-sted
Veldig hyggelig sted. Hvis du kommer for en sen lunsj eller tidlig middag er det et veldig rolig sted å slappe av over en god øl eller en utsøkt pizza. Godt utvalg av øl og annen drikke. Enkel meny av pizza der du velger saus og topping. Pizzaen er kjempegod, veldig tynn bunn og nydelig saus. På kveldene er dette et flott sted å dra ut for større grupper da de har langbord. Rimelig pris på pizza under 200 kroner.
Fin beliggenhet, koselig atmosfære om du lika følelsen av å sitte på kjøkkenet, når du sitte i baren
Med det navnet skulle man tro det gikk unna, men servicen var treig, og når maten først kom måtte vi bare le av de absurd små porsjonene. Smakte riktignok godt, men c'mon! Interiøret var av det lite innbydende slaget med gamle, ustødige og ukomfortable møbler. Musikken var bra, men vanskelig å følge med i praten pga akustikken. Det mest positive var vinen, som absolutt kan anbefales, men prisen trekker ned opplevelsen. Hvis du er ute etter en vinopplevelse og er likegyldig til økonomi kan dette være noe for deg, men ellers ville jeg styrt unna.
Dette stedet har trolig den dårligste kvinnelige staben i hele Bergen by. Jeg var så uheldig å bli servert av en altfor sensitiv jente som tok en bestilling veldig dårlig og derfor nektet å betjene oss og sendte sjefen hennes som ikke engang snakket norsk for å gjøre situasjonen verre. Dessverre i denne byen er det få som bryr seg om dårlig service. De fleste bryr seg bare om å sette seg ned for å drikke øl og spise hva som helst og betale som om det var et sted med en Michelin-stjerne.
Fin atmosfære, men kjedelig ølutvalg
Sjarmerende drikke- og spisested som anbefales på det varmeste!
Koselig, men har bare 7fjell på tapp. Stivt priset.
Fint at de har 7Fjell sitt øl på tappekran. Ellers mye tepper på gulvet, men det er kanskje for å skjule knuste fliser. Stod ikke helt til forventningene.
Flotte retro lokaler der det er hyggelig å tilbringe kvelden. Sentralt. Godt utvalg av øl på kran og glass. Enkel pizza meny, med utsøkt smak. Her slipper du å lytte på topp 40 listepop. Desverre manglet flere toaletter tørkepapir og såpe, derfor redusert 1 stjerne.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til TempoTempo med offentlig transport


Småstrandgaten 120 meter
11
16E
86
Nygaten 130 meter
11
16E
5
6
Kong Oscars gate 210 meter
11
16E
5
6
Torget 220 meter
10
18
86
Torget 230 meter
12
16E
19
3
30
300
310
37
39
3E
4
4E
91

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon TempoTempo.

Bergen pizza

åpningstider, plassering. Domkirkegaten 6 A bergen ølbarer kart bykart, satellitt visning. TempoTempo adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på TempoTempo. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om TempoTempo med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Bergen Pizza Bergen Pizza 214 meter
Bryggeriet Bryggeriet 279 meter
Børskjelleren Børskjelleren 302 meter
Peppes Pizza Peppes Pizza 321 meter
Bien Centro Bien Centro 415 meter
Il Forno Bergen Il Forno Bergen 431 meter
Jamie's Italian Jamie's Italian 439 meter
Hot Wok Hot Wok 509 meter
Pasta Sentral Pasta Sentral 566 meter
Kafé Spesial Kafé Spesial 607 meter
Hoggorm Hoggorm 631 meter
Dr. Wiesener Dr. Wiesener 844 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler