facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Terje Solbakken Trafikkskole As

Terje Solbakken Trafikkskole As

Info

Terje Solbakken Trafikkskole er en godt etablert trafikkskole i Åsane med lang erfaring. Vi tilbyr opplæring på klasse A1, A, B og BE.
Vi møter deg i Åsane, Nordhordland og Bergen!

Historie

Terje Solbakken Trafikkskole består av 9 lærere.

Terje Solbakken - klasse A1, A, B, BE og M. Tlf: 97688560
Arne Brurås - klasse B og BE. Tlf: 46627580
Arne Viken - klasse A1, A, B og BE og M tlf: 908 34 119
Martin Helland Stråtveit - klasse B. Tlf: 95208212
Kine Christensen - klasse B. Tlf: 90980538
Annette Holmaas Sleire - klasse B. Tlf: 94838600
David Sundsbakk klasse B. Tlf: 41441160
Mona Hindenes - klasse B tlf: 481 07 948
Lise Nes - Klasse B. Tlf: 948 33 116
Frank-Kristian Dame - klasse A1, A, B, BE og M. Tlf: 91565378

Vi tilbyr kjøretimer i følgene klasser:

A1 - lett motorsykkel
A - motorsykkel
B - Personbil
BE - Personbil med henger
M-146 - Moped

Vi holder følgende kurs:
Trafikalt grunnkurs
MC kurs
Lastsikringskurs
Teorikurs

Se på nettsiden for info om pris og dato på kurs.

Kontoret har åpent mandag - fredag fra 8-16

Vi har nye trivelige lokaler i Åsamyrane 76, 2 etg Roalds Kro. Velkommen til oss !

Adresse: Åsamyrane 76, 5116 Åsane
By: Åsane
Rute: Åsamyrane 76
Postnummer: 5116



relaterte søk: trafikkskole bergen, terje solbakken raufoss, max trafikkskole, terje solbakken psykolog, centrum trafikkskole, åsane trafikkskole
Anmeldelser
Jeg fikk et innfall om at jeg ville ta MC-lappen i sommer, til tross for at jeg hverken hadde billappen eller hadde kjørt noen ting. I tillegg hadde jeg sommerjobb, én uke fri, skolestart. I løpet av 1 uke øvde jeg inn all teorien og tok teoriprøven. Etter helgen møtte jeg hver dag for å kjøre med Terje, som tok utfordringen på strak arm! Og onsdag uken etter hadde jeg bestått førerprøven! Det krevde mye, og jeg kunne ikke utført hva jeg gjorde uten god veiledning fra Terje. Gleder meg vilt til snøen smelter igjen . Hvis noen trenger mer overbevisning, økte nettopp Vy prisene sine igjen.
Etter noen år i USA på MC tok jeg et intensivkurs hos Terje Solbakken Trafikkskole for å konvertere til norsk førerkort. Jeg ble virkelig positivt overrasket da over hvor bra opplæringen var og nå senere over hvor relevant alt har vært. Jeg syntes jeg kunne mye, men kjøringen med tips underveis var utrolig lærerikt. Målet her er helt tydelig ikke bare å «få lappen», men å føle deg trygg og virkelig trives på veien på tohjulingen. Dagen på bane var også utrolig nyttig med f.eks. trening på oppbremsing og unnamanøver i stor fart. Anbefales på det sterkeste!
Drømmen om MC-lappen ble realisert takket være Terje Solbakken - kan ikke annet enn å anbefale! Terje var utrolig motiverende, fleksibel og effektiv. Kontakten med kjøreskolen ble initiert ved at jeg la frem en heller optimistisk timeline. Kort tid etterpå fikk jeg tilsendt et forslag til opplegg - skreddersydd etter mine behov. Etter bare en ukes tid med kjøring reiste jeg til Spania på ferie og hadde oppkjøring dagen etter jeg kom hjem. Syklene som brukes til A-klassen er veldig behagelige og utrolig lettkjørte - til og med for en liten gutt som meg! I tillegg ble lappen veldig billig, da det ikke ble gjennomført kjøretimer utover det absolutt nødvendige - noe jeg satte veldig pris på. Tusen takk!
Anbefaler Terje Solbakken trafikkskole - og kjørelærer Frank-Kristian - på det absolutt sterkeste! Hadde gitt flere stjerner om mulig Jeg har vært livredd å kjøre bil i nesten 10 år, men fikk lappen på B automat i dag etter to måneder med opplæring Tusen takk til Frank-Kristian, en utrolig flink, hyggelig og kunnskapsrik lærer som utstråler ro og kompetanse. Jeg er kjempefornøyd med opplæringen jeg har fått og anbefaler alle som skal i gang med kjøring å velge Terje Solbakken!
Hadde intensivkurs, fornøyd med både kjørelærer og motorsykkelen jeg fikk bruke. Fikk lappen på første forsøk! Anbefales!
Veldig flott opplegg, er fleksibel på møte plasser også, fine og hyggelige kjøre lærere og dyktige ikke minst, er svert fornøyd med min opplevelse hos de, anbefaler å bruke de om du bor i Bergens område.
Gjennomført intensiv opplæring i fjor. Fått lappen med engang. Terje er muligens den beste læreren i landet, anbefaler han på det sterkeste. Terje har masse erfaring og kunnskaper. Mye gøy under opplæringen og som elev følte meg høyt prioritert.
Jeg kjørte med Kine og vi klaffet midt i blinken. Hun er en fantastisk kjørelærer, jeg ble nesten litt trist når jeg fikk lappen og ikke kunne kjøre med henne lengre.
Kine Christensen og Terje Solbakken Trafikkskole AS anbefales på det sterkeste. bare gode inntrykk og alt var ryddig fra start til bestått førerprøve. Første kjøretime og bestått førerprøve var 4 uker fra hverandre.
Mc-lappen på rekordtid, som Egon Olsen ville sagt: "Alt var timet å tilrettelagt." Terje er en veldig flink å grei lærer, anbefaler denne skolen på det høyeste.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Terje Solbakken Trafikkskole As.

åsane kjøreskole

åpningstider, plassering. Åsamyrane 76 kart bykart, satellitt visning. Terje Solbakken Trafikkskole As adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Terje Solbakken Trafikkskole As. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Terje Solbakken Trafikkskole As med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler