facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Terrassen Cafe

Terrassen Cafe

Historie

Bar & grill

Adresse: Stor Ballangen, 8540 Ballangen
Telefonnummer: 90199368
moc.gnipmacnegnallab@tsop
By: Ballangen
Rute: Stor Ballangen
Postnummer: 8540


åpningstider

Mandag: 13:00 - 23:00
Tirsdag: 13:00 - 23:00
Onsdag: 13:00 - 23:00
Torsdag: 13:00 - 23:00
Fredag: 13:00 - 23:00
Lørdag: 13:00 - 23:00
Søndag: 13:00 - 23:00


relaterte søk: Webkamera Ballangen, Teltplass Narvik, Campingplass Narvik, Naf Camping Narvik
Nærliggende lignende selskaper
Stortind Kafe Og Overnatting As Stortind Kafe Og Overnatting As 21 km Flott plass med God mat, hyggelig betjening og overnatting. Ligger langs fylkesvei 74...
Anmeldelser
Bestilte en nachos. Da jeg fikk den var den kald i midten, sendte den tilbake. De beklaget, og skulle ordne meg en ny. Tok ei stund før jeg fikk en ny og da garanterte de at den skulle være varm nok nå. Den var ikke helt varm i midten, men litt likar enn den første. Skulle nok vært sendt tilbake den å, men var sulten og ville spise mens samboeren min og striken hans spiste. Samboeren min bestilte biffsnadder og den var sånn midt på treet,striken hans bestilte en løvesteik,den var enkelt annrettet.
Bestillte burger for å ta med hjem. 4 minutters kjøretur. Kom hjem til kald burger, og glovarm chips. Gir kun 1 stjerne denne gangen. Burgeren blir ikke kald på kun 4 minutter. Terningkast 1
Bestilte pizza med ost og sinke. Det smakte hermetikk , ikke noe behagelig opplevelse, men hyggelig betjening.
Greit sted for en matbit. Vi spiste husets spesialpizza. Rikelig med fyll og hjemmelaget bunn. Allikevel litt tam, men grei pizza. Lokalet er som en kantine uten duker og pynt. Hyggelig betjening. Mye spennende på menyen. Kommer helt sikkert tilbake for å teste kjøttet
Sku gjerne ha sotte minus fem på stjerner. De har en fantastisk Chicago style bunn på pizzaen. desverre så serveres denne med fæl pizzasaus, ost som er som gummi, fant en smakløs kjøttbit på vært pizzastykke, hvitløksdressingen og kebabdressingen er laget av trelim og eddik. Smakte på diverse retter og ble lite imponert. Hamburgerkjøttet smaker som om at det er kokt og kastet på platen for å få litt konsistens på den, ellers var den smakløs. "salaten"kinakål til alle rettene sku man tru var kuttet for lenge siden. Den hadde ikke lengre sin flotte grønne farge på bladene og melkekvite farge i bunnen, og var veldig myk å tygge på. Kebabkjøttet var greit, men dressingen ødela den helt. Eneste positive var at chipsen var god med pomes fristes krydderet.. Trur nabo bordet var like skuffet over pizzaen. Familie på 4 lot 3/4 del av pizzaenost og skinke ligge i gjenn.
Dette var virkelig en trasig opplevelse. Var innom her for å bestille noe mat på veien nordover. Men de manglet absolutt alt av råvarer. Det eneste jeg kunne bestille var burger med ost eller pizza..... Jeg bestilte en burger og den var veldig god på smak så det får de pluss for. Men ærlig talt, når et spisested mangler så mye råvarer at de kun kan servere rundt 10-15% av det som står på menyen så burde de egentlig bare holdt stengt.
Satt over 1,5 time å ventet på mat. Vi fikk beskjed at det kunne ta litt tid ved bestilling,noe som var helt greit. Da folk som kom 30 min etter oss fikk mat, og vår ikke var påbegynt fikk vi pengene tilbake å gikk. Sikkert en fin plass med god mat men når det er ungdommer som jobber i beste sendetid, så er det fort at det blir kaos og lite strukturert. Veldig synd!
Vi var over 20 personer og bestilte middag kl.11.00 og skulle spise kl.14.00 vi fikk maten på tiden og var enige at dette var den beste maten vi har smakt på restaurant. Kjøttet var så mørt at det smeltet i munnen og sausen var så utrolig godt så skulle gjerne drukket en kanne. Oksemanns steik var retten vi hadde. Og fikk fruktcoctail til dessert.
Det merkes at det er andre drivere i år enn de foregående årene, i fjor og året før var maten kjempegod, og vi gledet oss til samme maten i år. Men i år fikk vi servert en pizza med ost og skinke, hvor det for det første var kun ost på midten av pizzaen, og skinken var som å tygge tyggis. I tillegg var bunnen tørr, og det er nok en ferdigbunn, som de legger boksmat oppå. Smakte ikke noe godt!
Helt nydelig mat. Kjøttet smeltet i munn, prisene var overraskende gode. Servicen var langt over forventning. Anbefaler på det sterkeste. De serverte 22 stk av oss på kort varsel.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Terrassen Cafe med offentlig transport


Stor 30 meter
100

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler