facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Tesla Motors Trondheim

Adresse: Håkon VIIs gate 12, 7041 Trondheim, Norway
Telefonnummer: 73 51 39 99
By: Trondheim
Rute: Håkon VIIs gate 12
Postnummer: 7041



relaterte søk: Tesla Trondheim ansatte, Tesla service Trondheim, Tesla Trondheim kontakt, Tesla Trondheim Flatåsen, Tesla telefon, Tesla Trondheim prøvekjøring, Tesla veihjelp, Tesla Norge
Nærliggende lignende selskaper
Møller Bil Bruktbilsenter Trondheim Møller Bil Bruktbilsenter Trondheim 2 km Kjøpte en Audi Q7 etron av en meget hyggelig og behjelspom selger. Førsteklasses dial...
Autosenteret Bjørkmyr Autosenteret Bjørkmyr 6 km Vi har lang erfaring i salg av bruktbiler, i hovedsak Mercedes. Vi finner den rette b...
Anmeldelser
Elendig kundebehandling. Vår Tesla model 3 har hatt en knirk fra forstillingen, som første gang ble meldt inn i appen i desember 2021. Vi fikk da time 31.1.2022 hvor «front upper control arm assembly» ble byttet på begge sider. Det ble stille i ca to dager før knirkingen på nytt kom tilbake og ny time ble bestilt i appen. Denne gangen fikk vi time 5.4.2022 , hvor det ble konstatert at de ikke hadde de nødvendige delene, og ny time ble bestilt 21.6.2022. Denne timen ble utsatt til 27.7.2022 delemangel, og denne timen har nå igjen blitt utsatt til 13.9.2022 fortsatt delemangel, altså ca 9 måneder etter problemet først ble meldt. Tesla har ingen delemangel når det gjelder å levere nye biler, derfor mistenker jeg at det foregår en kynisk omdisponering av tilgjengelige ressurser dit hvor de tjener mest på de, altså på nybilsalg.
Tesla m3 LR 21 mod 11000 km. I følge Tesla ikke unormalt med større slitasje på innsiden av dekkene etter svært lite bruk. Svaret var hjulstillings kontroll på kundens regning. 3600 kr. Har kjørt med oppgitt anbefaling av dekktrykk. Ved dekkskifte nå nylig, oppdaget jeg også rust og slitte foringer på hjuloppheng bak. Begynner å bli noen ganger bilen må på service/utbedring, i løpet av bilens korte levealder. God bil å kjøre, fint utseende. Men kvaliteten skuffer meg veldig. Langt bak andre bilmerker jeg har hatt i løpet av 30 år på veien. Helt sikkert delte meninger og opplevelser rundt dette. Men jeg sitter igjen med en stor skuffelse.
Bestilte time for knirkelyder i hjuloppheng. Fikk estimat på 13tusen. 3 stag + bærebruer bak ble skiftet, 1bremse caliper+ nytt kupefilter og etterfylling av gass på AC. Total kostnad på nesten 50 tusen. Sjekket pris for tilsvarende utbedring hos andre verksteder, og de var også sjokkerte over kostnad. Det er på størrelse med å bytte motor i en fossil bil. Anbefaler å bruke andre verksteder der hvor det er mulig.
Tesla Service Trondheim mener man må ha hjulstillingskontroll flere ganger i året, selvfølgelig på kundens kostnad, for at bilene deres ikke skal slite dekkene skjevt. Dårlig kvalitet på produktet og uprofesjonell servicehåndtering.
God service og profesjonell håndtering. Kan bli enda bedre på kommunikasjon av tid estimert ferdig mtp kunder som reiser langt for å levere /hente.
Veldig dårlig service... Med alt... Dårlig komunikation, arbeid, og mer og mer... Alrdi kommer tilbake.
Lang ventetid på å snakke med kundebehandler når man har ventet på tur i skranken. Ikke tilrettelagt for rullestolbrukere/barnevogn. Når man først kommer inn opplever jeg at det kommer beklagelse for at ting ble feil/forsinket og at feilen min er noe de "aldri" opplever - noe jeg nå har hørt en del ganger. Kundebehandlerene er veldig hyggelige, men er bundet på hender og føtter mtp hva de kan gjøre for å hjelpe annet enn å beklage. Ledige timer til service kan du se langt etter. Er lei av at teknikere løser et problem og presterer å skape et nytt nesten hver gang bilen er inne. Har kastet bort utallige ekstra timer der over feil de har gjort fordi arbeidet blir gjort halvveis. Synd at bilen er så utrolig god å kjøre samt trafikksikker. Hadde det ikke vært for det hadde jeg byttet for lenge siden. Hadde dette vært en engangs greie hadde jeg ikke brydd meg, men dette har vært et problem siden de startet sjappa og S ble en populær bil. De har for liten kapasitet og evner ikke å finne en løsning på det selv om det nå har gått hvertfall 7 år.
Trivelig folk, hjelpsom, kunnskapsrike ser ut som. Fikk umiddelbart hjelp Og det lille ekstra har vært også i bildet Har eid og drevet bilverksted som jeg solgt i sommer så etter min erfaring og kompetanse er det faktisk ingen ting å klage på! Veldig fornøyd!
Stor fornøyd. Ble til og med kjørt hjem, og fått leie bil senere
Lang ventetid på å få time. Samt at all kommunikasjon foregår på app. Det er tungvint. Men bra service når man først kommer dit. Hadde bilen inne for bremse service og ordne noen andre feil. Bilen er utenfor garanti. Har to timers kjøring til SC, så jeg ventet i Trondheim til bilen skulle bli ferdig samme dag. Kl 19 fikk jeg beskjed om at dem ikke ble ferdig, men at jeg kunne komme og låne en bil av dem. Lånebilen hadde jeg ca en uke før Tesla kom hjem til meg og leverte min bil. Det mener jeg er topp service.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler