facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Tesla Supercharger

Tesla Supercharger
Adresse: Korgvegen 37, 2619 Lillehammer, Norge
Telefonnummer: 23 96 02 85
Stat: Innlandet
Distrikt: Lillehammer
By: Lillehammer
Rute: Korgvegen
Husnummer: 37
Postnummer: 2619


åpningstider

mandag: Døgnåpent
tirsdag: Døgnåpent
onsdag: Døgnåpent
torsdag: Døgnåpent
fredag: Døgnåpent
lørdag: Døgnåpent
søndag: Døgnåpent

Anmeldelser
Enkel ladestasjon med stolpe bak. Plass til sykkelstativ mellom stolpene. Ikke mulig med tilhenger. God mulighet for spising i nærheten.
Litt småkaldt ute som kan være grunnen til 90kwh.
På Gjøvik er det litt langt å gå om ein ikkje er inne på CC, og sjølv om ein er nærast åleine ved ladestasjonane så får ein straff om ein ikkje fjernar seg inna fem minutt etter fullført lading. Ellers ein grei stasjon å lade på.
I nærheten finner du Marche, bensinstasjon, Biltema m/kafé. Ønsker du en kjapp gå/joggetur følger du vegen videre i ca 300m og under en undergangmot Volvo. Der tar du venstre. Plassen heter Mosodden. Og lokale bruker den som badeplass, til joggeturer og de har satt opp et nytt fugletårn hvor man kan se på fugler. #Lillehammer
Greit sted å lade når Marché er åpen, men et stykke unna sentrum av Lillehammer. Ikke mye å ta seg til på kvelds- og nattestid, men så er nå bilen hurtig ladet likevel. A- og B-laderne matcher ikke helt logisk, så husk å se etter at du ikke setter bilen til lading på et par hvor den ene allerede er i bruk - da får du hurtigere lading.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler