facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Tessa's Pub & Kaffebar

Tessa's Pub & Kaffebar

Info

Holder'a åpent lenger enn 23.00 på hverdager og søndager, ved behov. Ønsker dere og besøke oss på en man eller tirsdag,så send mld eller ring..



"Tesse is a French restaurant featuring the dynamic, continental-inspired cuisine of Chef Raphael Francois served in a chic dining room on Sunset Boulevard in the heart of West Hollywood. An extensive wine program from Jordan Ogron is supplemented by Boutellier, an exclusive wine store adjacent to the restaurant. A French-leaning craft cocktail program designed by Nick Meyer and Julian Cox is offered at the bar.The restaurant's name is a contraction of the French delicatesse, meaning 'delicacy' or 'thoughtfulness' -- it's also used across France as a colloquial term for charcuterie. And while the iconic pâtés, terrines, rillettes and saucisses of his homeland are central to the menu."
Adresse: Jernbanegata 12c, 2150 Årnes
Telefonnummer: 4746533173
By: Årnes
Rute: Jernbanegata 12c
Postnummer: 2150


Nærliggende lignende selskaper
YesYes Bar Årnes YesYes Bar Årnes 0 meter Yesyes Pub - Livemusikk Årnes feteste Bar og alternative konsertscene! Support Yesyes...
YesYes! Pub & Kaffebar YesYes! Pub & Kaffebar 0 meter Oversatt av Google Ikke ekstraordinært... Med tanke på kommentarene forventet jeg bed...
Utelivet- Årnes Utelivet- Årnes 27 meter Utesteder på Årnes:Brygga Årnes Nes Blues Club På Sporet Pub
La Perla Bar & Nattklubb La Perla Bar & Nattklubb 73 meter La Plaza er helt nydelig! Deilig mat, fantastisk service, gresk fra ende til annen, o...
Sporet Pub Sporet Pub 100 meter Kareoke som egentlig betyr at vi må høre på han som styret synge annenhver sang.
På Sporet Pub Hans Werner Sætran På Sporet Pub Hans Werner Sætran 102 meter Kareoke som egentlig betyr at vi må høre på han som styret synge annenhver sang.
Nes Ølsmakerklubb Nes Ølsmakerklubb 105 meter Super lyd. Rent og pent. Godt smittevern.
The Hairy Beaver The Hairy Beaver 16 km Lokal brun pub - Privat
Vikingen Pub & Spiseri Vikingen Pub & Spiseri 758 km Var nok mere gatekjøkken enn spiser. Burgeren smakte stekeplate som det har vært lage...
Anmeldelser
Vi reserverte setene våre en dag i forveien kl. 18.15, som er under deres "Sunset Hour". Menyen er stor og drinkene er så deilige! Hvis du velger å spise solnedgangstimen, vil du sitte ved baren/toppbordet. Jeg elsker blomkålen så mye! Benmargspastaen med en dessertvin på slutten var litt av en opplevelse. De har gyldig parkering foran for $10. De ansatte er svært vennlige.
Jeg er så glad for at vi dro hit. Vi hadde ikke en reservasjon og gikk tidlig for å prøve å få et bord, og de klarte å presse oss inn. Maten var deilig, spesielt pesto blomkål. Jeg hadde Valpolicello-vinen og hummerpølsen. Det var en av mine beste måltider i LA.
Wow. Vi hadde en så minneverdig matopplevelse på Tesse og kan ikke vente med å gå tilbake. Vi ankom under solnedgangstiden og satte oss i baren for å nyte $5 rose og middagen vår som fulgte. Vi spiste fra Dine LA-menyen som to personer, og porsjonene var større enn forventet og både mettende og deilige. Den lille perle salaten var skarp og dressingen lignet en Cæsar. Hamachi Crudo var frisk og i tykke, smakfulle skiver som vi elsket. Bucatini var en enestående og vi valgte madeira-benaske for $5 mer som var deilig og spennende! Laksespydene ble tilberedt og krydret perfekt, og den klissete fløtekaramellpuddingen var så svampaktig og søt. Vi avsluttet med en dessertvinprøve hvor vi satte prisen vår og sommelieren valgte vinene for oss innenfor dette området. Vi kan ikke vente med å komme tilbake for å prøve resten av menyen!
Denne restauranten er så søt! Den har en hyggelig bar og hovedsakelig innendørs sitteplasser. Vakkert designet restaurant, flott for dater og sosiale sammenkomster. Servitører og arbeidere er veldig vennlige og imøtekommende. Drinkene er vakkert laget og veldig velsmakende. Jeg elsker hvordan alle rettene deres inkluderer en slags vegetasjon og tilsatt frukt. Jeg vil absolutt anbefale å få blomkålen, veldig frisk. Jeg elsker hvordan laksen kommer med en betehummus. Jeg elsket virkelig Hamachi crudo, veldig frisk og godt laget. Biffen var godt laget og and-fritesen er deilig. Samlet flott opplevelse og vil helt gå tilbake for mer!
Vi hadde nettopp vår lille jentes 1. bursdagsbrunch på Tesse, og de kunne ikke vært mer imøtekommende. De gjorde virkelig alt de kunne for å gjøre denne spesielle anledningen minneverdig. De var glade for å kutte ut kake til oss og tok frem et spesielt sparkellys som virkelig fikk alle til å begeistre. Og selvfølgelig er maten fantastisk og rimelig. Vi hadde nesten alt på menyen, og jeg vil si at hvis du er her for brunsj, FÅ PANNEKAKER! De er fantastiske. Du kan takke meg senere. Takk til hele teamet på Tesse for å gjøre babyens første minne minneverdig. Dere rocker!!! Barnevennlighet: De har høye stoler til tross for hva noen andre anmeldelser sa.
Min siste matopplevelse på Tesse Restaurant gjorde meg skuffet. Kaffeserveringen var en absolutt katastrofe, med minst 40 minutters ventetid, til tross for sjefens insistering på at det bare tok 15 minutter i henhold til kameraopptakene deres. Dette avviket er uakseptabelt. På toppen av det, for å forverre frustrasjonen, tok det uvanlig lang tid før alle drinker ble levert, og kom i god tid etter at den andre retten var servert. Det som gjør vondt verre er det faktum at restauranten var relativt tom under mitt besøk. Man kan forvente en mer effektiv tjeneste, spesielt gitt den lave etterspørselen på den tiden. Videre resulterte serverens unnlatelse av å kommunisere at drikkepenger allerede var inkludert i tjenesten i en utilsiktet overtipping fra min side. Selv om en refusjon motvillig ble gitt, er mangelen på åpenhet og proaktiv kommunikasjon rett og slett uakseptabelt. Jeg har hatt høy respekt for Tesse Restaurant, men denne opplevelsen svekket min tillit til tjenesten deres. Det er nedslående å være vitne til en så åpenbar ignorering av kundetilfredshet og ærlighet. Jeg håper inderlig at Tesse Restaurant tar denne tilbakemeldingen på alvor, tar opp service- og kommunikasjonsspørsmål raskt og streber etter å gjenvinne tilliten til kundene deres.
På vår første natt i LA snublet vi over denne restauranten på Sunset Boulevard. Når vi så på menyen og prisene, ble vi oppriktig overrasket over kvaliteten på maten og vinlisten. Tjenesten var en typisk up-beat vennlig og kunnskapsrik opplevelse. Maten var utmerket kvalitet og stemningen var nydelig. Verten vår ga gode råd om vinen. Vil anbefale på det sterkeste
Meget vennlig personale. Deilig mat. Forretningsmessig uformell atmosfære forventet ikke det. Vel kom tilbake igjen.Anbefalte retterGrilled Octopus
Hadde en utrolig opplevelse på Tesse. Først gir atmosfæren og innredningen hele plassen en god stemning. Vår servitør David guidet oss gjennom deres veldig unike og inspirerte meny. Vi startet med hummerpølsen som var en fantastisk godbit, og det samme var den spesielle andepateen og fersk baguette som var bedre enn å være i Paris. Vi fulgte disse med en delt svinekotelett som var perfekt krydret og omtrent like tykk og smakfull som jeg noen gang har hatt i verden. Og prøv blomkålen og du kommer til å si hvordan kan en grønnsak være så god! Vi avsluttet vårt perfekte måltid med en liten portvin og sjokoladekake som ble anbefalt av serveren vår, som var en herlig avslutning på kvelden vår. Denne restauranten er et flott tillegg til Weho-scenen og ropet til sjefen Jordan som tilbrakte litt tid med oss ​​og forklarte inspirasjonen til sjefskokken og noen av de mer interessante rettene. Gleder meg til å gå tilbake og utforske resten av menyen.
Ikke sikker på hvorfor jeg ikke finner dette stedet på Google Maps, så legg det til her. Uansett, en god restaurant å sjekke ut som har en hyggelig atmosfære og atmosfære. Parkering er betjent for ca $10, men du kan kanskje finne noen gateparkering. Tjenesten kan føles litt truffet eller savner med at den til tider er påtrengende og forsinket i andre øyeblikk. For forretter var forkullet blomkål veldig bra. Velkledd med en frisk grønn saus. Godt å dele! Brødet med Normandiesmør var godt og enkelt. Også godt å dele. For våre hovedretter fikk vi Short Ribs og Duck. Short Ribs kom først og det var en del forsinkelser ca. 8 minutter før anda kom ut. Vi håpet at forrettene ville ha kommet nærmere hverandre, men det gjorde de dessverre ikke. Smakmessig skjønt, Short Ribs var veldig bra. Anda var fin, men kunne ha hatt skarpere hud og var på den søtere siden. Alt i alt, bortsett fra servicehikken, var det fortsatt ganske bra.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler