facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Texas Barbecue Cafè

Texas Barbecue Cafè
"We are a small family owned and family friendly neighbourhood restaurant. We use real barbecued meats in our authentic Tex-Mex oriented menu. Please see our website for info and table reservations.Party bookings and caterings available. Enquiries: [email protected] to a little piece of Texas in Norway!"
Adresse: Gamle Drammensvei 32 , Stabekk 1369, NO
Telefonnummer: 67 10 50 00
By: Stabekk
Rute: Gamle Drammensvei 32
Postnummer: 1369


åpningstider

Tirsdag: 16:00-21:00
Onsdag: 16:00-21:00
Torsdag: 16:00-21:00
Fredag: 16:00-22:00
Lørdag: 13:00-22:00
Søndag: 13:00-20:00


relaterte søk: texas barbecue cafe asker meny, bbq oslo, texas barbecue cafe asker asker, restaurant stabekk, texas bbq asker meny, stabekk kroa, texas barbecue asker åpningstider, texas barbecue cafe meny
Anmeldelser
Fantastisk matopplevelse, autentisk amerikansk BBQ! Et av våre favorittspisesteder i Asker. Texas Barbecue Café er så autentisk som du får det, både mat, drikke, atmosfære og service, oser American life. Her er vi støtt og stadig innom for lunsj og middag, og blir aldri skuffet! Våre favoritter er brisket og pulled pork. Nydelig coleslaw og andre sides. Anbefaler spesielt «Chopped Brisket Pibil Taco Dinner», denne er i helt egen klasse med Angelas egne nydelig Pibil saus! Anbefaler også blant annet paiene, og Frozen Daiquiri. Vel verdt et besøk!
Hadde store forventninger pg av anmeldelser, men ble litt skuffet. Måtte vente lenge, lite smak av spareribsen og de var ikke varme nok når vi fikk den, , tjeneren var ikke i godt humør og vi ble aldrig spurt om maten var ok.
Saftig og godt kjøtt Verdens beste coleslaw og en god service Anbefaler
Jeg som en Amerikaner, fra sørstatene. Anbefaler en middags kveld her. Ikke bare det at maten er god, men atmosfæren her er som å komme rett hjem til farmor. Den autentiske maten faller rett på plass i mitt hjerte, dette har vært en ett sted jeg og min samboer har som en tradisjon på starten av date nighten vår. This is my place where I feel like I’m back home in the south!
Nydelig mat og fortreffelig service. Hadde litt problemer pga en feil med bestillingen vår, så vi ventet veldig lenge, men med en gang det ble oppdaget ble det ordnet opp og kompensert. Anbefaler Pitmaster's BBQ Sampler!
Supert måltid, med variasjoner over ekte barbeque. "Pitmaster's BBQ sampler" anbefales, kjøkkenet velger diverse kjøtt og tilbehør. Med Angela's BBQ saus ved siden av og perfekt tilberedt brisket, babyribs og Stangekylling var vi for mette til å prøve desserten. Enkel parkering på baksiden, gratis på de plassene som vender inn mot restauranten.
Jeg elsker Texas barbecue café, elsker alt den som ligger på stabekk, og denne er ikke noe unntak. Bestilling på engelsk, Sikkelig god BBQ. Gode porsjoner. Er greit og booke ett bord i forveien, vis du vet hva du vil ha, for da kan det bestilles før du kommer. De hjemmelagde BBQ sausen var dødsgod.
Skikkelig god amerikansk BBQ, nydelig atmosfære. Som å være tilbake på Texas Roadhouse. Det kan være litt dyrt men nå er vi fortsatt i Norge og ikke i USA. Godt røk smak på kjøttet og spicy BBQ saus.
Vi hadde store forventninger til dette stedet, da det ikke finnes mangle slike steder. Først og fremst var det overpriset, maten var kald og kjøttet var rett og slett tørt. Det var heller ikke noe smak på maten. Kjøttet burde gjøres noe med, kaldt tørt og smakløst. Vi kommer ikke tilbake.
Jeg savner virkelig den gamle menyen og hva dette stedet stod for. Endringene har ikke vært heldige. Forrige gang vi spiste tacos var det et godt måltid. Denne gangen var det ingen höjdare. Det var våt ris og veldig mye olje som rant utover. Det var også lite smak i kjøttet. Jeg gir en 3-er da jeg vet dere kan mye bedre. Den siste alene var strykkarakter.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Texas Barbecue Cafè.

Stabekk grill

åpningstider, plassering. Gamle Drammensvei 32 stabekk amerikansk (tradisjonell) kart bykart, satellitt visning. Texas Barbecue Cafè adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Texas Barbecue Cafè. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Texas Barbecue Cafè med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler