facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Texbab Kebab and Burgers/ avd smestad

Info

Velkommen til Texba! Vi er her for deg - du som elsker våre kebab og burgere og alt annet vi har å tilby. Og for deg som er nysgjerrig på oss. Fortell oss gjerne hvordan vi kan gjøre din Texbab opplevelse enda bedre!

Adresse:
By: Oslo


Nærliggende lignende selskaper
Østlandet Vektløfterregion Østlandet Vektløfterregion 4 km Østlandet Vektløfterregion sin facebookside. Her vil det komme informasjon om stevner...
Go VisitDenmark Go VisitDenmark 5 km Den offisielle siden om Danmark for alle danmarksvenner i Norge.
Anmeldelser
Dette kunne vært så bra men dessverre blir det vanskelig når man må alltid bestille på engelsk og at det blir dårlig når de som jobber der ikke helt vet hvordan man lager en kebab og bare slenger på alt mulig. Endrer forrige anmeldelse da jeg prøvde på nytt og må si at han nye som jobber dersom også snakker engelsk vet hva han gjør.
Tok ekstremt lang tid å få laget kebaben. Kan forsåvidt tolkes positivt at da stekt ordentlig men kunne laget 3 kebabber på den tiden. Det var ingen rød saus selv om bestilt medium pluss. Jeg gjentar, det fantes ingen sterk saus i kebaben. Prisen er i overkant av andre steder man finner også.
Skittent og uappetittlig ! Ble ikke informert om at burgeren ikke serveres med salat og grønsaker, som det var bildet av på menyen .de hadde prøvd seg på en coleslaw som smakte helt for jævlig. Burgeren var tørr . Anbefaler å gå et annet sted .
Helt ok kyllingrull men ble dårlig i magen da det viste seg at han som lager kebaben går mellom kjøkkenet og kassa uten og vaske henda. Styr unna!
Burgeren var kjedelig. Ingen grønnsaker men derimot masse sennep som ødela smaken. Kaster burgeren og drar et annet sted
Helt greit. Hyggelig betjening. De snakker ikke sæelig godt norsk, men gikk greit på engelsk. Vi ble spurt underveis om hva vi ville ha på så vi fikk det slik vi ville.
Kjøpte en Senior cheeseburger. Det var ikke salat eller grønnsaker på den. Den var derimot stappfull av KÅL. Dressingen smakte kebab. Dette var veldig skuffende.
Beste kebaben!! Saftig og chunky kjøtt med veldig god saus Fikk god mengde med kjøtt i en liten kebab i pita!
Utrolig god mat med ordentlig smak anbefales på det STERKESTE Jeg kommer tilbake til dere igjen neste gang jeg er sulten
God kebab, tar litt tid å lage maten, men er verdt venting.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Texbab Kebab and Burgers/ avd smestad med offentlig transport


Smestad 50 meter
23
24
28
2N
40
45
FB3A
FB3B
Smestad 100 meter
1
2
3
Bernhard Herres vei 430 meter
45
Smestaddammen 450 meter
40

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler