facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for TGI Fridays Norge

TGI Fridays Norge
Adresse: Storgata 2, 2050 Jessheim
Telefonnummer: 92016910
By: Jessheim
Rute: Storgata 2
Postnummer: 2050


åpningstider

Mandag: 10:00 - 22:00
Tirsdag: 10:00 - 22:00
Onsdag: 10:00 - 22:00
Torsdag: 10:00 - 22:00
Fredag: 10:00 - 00:00
Lørdag: 10:00 - 00:00
Søndag: 13:00 - 22:00


relaterte søk: tgif oslo, tgi meaning, tgif trondheim, tgif meaning, tgif bergen, aker brygge restaurant, tgif oslo stengt, egon
Nærliggende lignende selskaper
TGI Fridays Norge TGI Fridays Norge 18 meter Lite utvalg til lunch, men helt greit det dem serverte. Kommer nok ikke tilbake!
Anmeldelser
Burgeren var litt tørr og brent men alt det andre gjorde opp for burgeren Var go fries og cheese sticks var crispy og gode samt salamien Ville dratt hit igjen bare sørget for at burgeren ikke blir så tørr
Så dæær. Tok 50 min før vi fikk maten. Litt lang tid etter min mening. Sitter nå på dassen til Tgi Friday's Jessheim med raketmage.... Burger'n er god. Desserten fikk jeg et realt ubehag av, så da sitter jeg her da. Flott dass og greier. Ps. Sånn shuffelbord er gøy da.
Sikkert god mat men spiser ikke på dette sted. Hyggelig personell
Veldig billig øl, bare 106,- for 0,6. :
Veldig god mat .Men måtte be om og få betale.
Anbefales ikke Først ventet vi 15 minutter på at noen skulle hente oss i gangen, servitøren bare går etter han har vist oss til et bord. Da ventet vi i 20 minutter før servitøren kom tilbake for å ta bestillingen vår, så blir vi ventenes i 50 minutter før maten kommer. Da maten kommer er begge rettene kalde og brente, i tillegg var smaken og konsistensen av maten ekkel. Må også nevne at restauranten var ikke engang halvfull og servitører var mest interessert i å skravle med hverandre.. Overprisa, dårlig utvalg av mat og dårlig service.
Fikk relativt rask hjelp av betjening ved ankomst som mange andre har klaget på har vært dårlig. Nå skal det sies at det ikke var mange gjester i restauranten. Når maten var bestillt tok det litt over 20 minutter før maten kom som er bra og maten var ok tilberedt. Det negative er at servitøren som kom med maten ikke la merke til at det ikke var mer drikke igjen. Av nysgjerrighet spurte vi ikke om påfyll og det ble ikke oppdaget av servitør før de kom for å hente tomme talerkner. Når vi fikk påfyll spurte servitøren om vi ønsket å se på dessert meny og fra vi fikk menyen til de kom igjen for å ta bestillingen tok det hele 15 minutter. Det som i tillegg var dårlig med dessert bestillingen var at en vare på menyen ikke lenger var tilgjengelig, noe servitøren burde ha informert om på forhånd. Dette i hvertfall da dessertmenyen ikke er så stor. Dette er ikke det første besøket på Friday`s Jessheim og det har aldri vært noen spesiell "Friday`s opplevelse". Hadde ikke dette vært den nermeste hadde vi absolutt valgt en annen. Det må også sies at om man er vant til Friday`s i USA, så er dette en stor skuffelse både på kvaliteten av mat og service.
Grei mat men litt for høy pris i forhold til hva man får, og veeeeeldig treg service. Ventet først minst 10 minutter ved inngangen før noen kom og ga oss bord selv om restauranten bare var maks 15% full, deretter minst like lenge før noen kom til bordet og tok opp bestilling, og deretter enda en lang stund før drikke kom på bordet. Med så få gjester og såpass mange som betjente, burde alt dette gått mye kjappere, og drikke burde man fått med en gang. Men kanskje det er bevisst at de venter med drikken til 30 sekunder før man får maten, for da er jo sjansen langt mindre at folk spør om påfyll som er gratis....
Kun middels mat, mindre porsjoner enn tidligere. Maten feks "3 for all" og buffalo wings var tidligere favoritter, men er nå en ganske skuffende opplevelse sistnevnte erstattet av en ny variant som ikke er like bra. Kyllingburgeren består ellers av sylteagurk og råkostsalat, man bør kunne forvente mer. Middels og nesten litt sur betjening som var kreative med prisen på regningen da vi hadde litt spesielle ønsker, og førte også opp to drikke som skulle inngått i barnemeny. Endte på en ganske stiv pris. Drar ikke hit igjen, var bedre før. PS: Forstår naturligvis at det amerikanske imaget er en del av konseptet til TGI, men er det for mye å forlange at de ansatte på en norsk restaurant forstår og snakker norsk?
God mat, elendig service. Her må man ofte beregne god tid. Etter at vi fikk bord ventet vi 15 min før vi kunne få bestille drikke. Deretter gikk det 30 min før vi fikk drikken og fikk bestilt maten. De var bare 3 servitører på jobb såvidt vi kunne se. Når vi så fikk maten så manglet bestikk, da servitøren sjelden var i nærheten måtte vi selv finne dette ved et av nabobordene. Vi ble aldri fulgt opp og spurt om vi ønsket noe mer drikke, desserter osv. Måtte også lete opp servitøren for å få be om å betale.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler