facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Th Kolbeinsen installasjon as

Th Kolbeinsen installasjon as

Info

Th. Kolbeinsen er en trygg og erfaren elektroentreprenør som garanterer god service og kvalitet i alle våre leveranser. Vakttelefon: 98 22 13 57

Historie

Thorleif Kolbeinsen hadde variert bakrunn innen elektrofaget. Han laget radioer, var kinomaskinist på Folkets Hus og var maskinist ved Kopervik Elektrisitetsverk.
Det var en stor dag da ordfører Carl Lundberg i 1910, kunne åpne for gatebelysning i Hovedgaten.

I 1913 ble det installert en større dieseldrevet likestrømmsgenerator. Kun noen få husstander og offentlige virksomheter ble tilkoblet. Når generatoren ble stanset kl 22.00 om kvelden, ble Sykhuset, Politi og noe gatelys forsynt via batterier.

Tidlig på 20-tallet hadde Thorleif installasjonsrett, og drev installasjonsvirksomhet i Kopervik sammen med Kristian Vold.

I 1937 startet Thorleif egen installasjonsvirksomhet, og et par år senere var hans kone, Hansine Kolbeinsen, med å etablere elektrisk forretning. i Hovedgaten 22.

På 60-tallet overtok sønnene virksomheten. Thor Kolbeinsen hadde ansvaret for forretning og Magne Kolbeinsen fortsatte installasjonsbedriften. Denne ble stadig utviklet, og i 1969 flyttet bedriften inn i egne lokaler på Stangeland. Fra denne tid har bedriften hatt variert oppdragstype og mange større anlegg i distriktet.

I 1996 ble driften overtatt av 3. generasjon. Per Martin og Anne Brit Kolbeinsen driver i dag virksomheten videre fra lokaler på Stangeland. Det er i dag ansatt 12 personer på heltid.



"Elektriker i Kopervik"
Adresse: Austre karmøyveg 189, 4250 Kopervik, Norway
Telefonnummer: 52850822
on.nesnieblok-ht@tsop
By: Kopervik
Rute: Austre karmøyveg 189
Postnummer: 4250


åpningstider

Mandag: 07:30 - 15:30
Tirsdag: 07:30 - 15:30
Onsdag: 07:30 - 15:30
Torsdag: 07:30 - 15:30
Fredag: 07:30 - 15:30


relaterte søk: kolbeinsen elektriske, euronics kopervik
Nærliggende lignende selskaper
Marin Elektro Marin Elektro 942 meter God service og hyggelige folk.
Anmeldelser
Raske, kvalitet og hyggelige til hyggelige priser. Absolutt anbefalt elektriker.
God service, og oppegående folk på kontoret deres
En plass med mye spenning
Oversatt av Google Jeg er veldig skuffet Original I'm very disappointed
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler